Adobe Acrobat Pro formularer kursus

På dette Formularer i Adobe Acrobat Pro XI kursus med interaktive formularer, får du viden og kompetencer til, at definere egne formularer i dine PDF-dokumenter.

Du bliver dygtig til at designe interaktive formularer til indsamling af data fra hjemmesider og mail.
Du lærer også, hvordan disse tilbagemeldinger kan opsamles i statistikprogrammer som Excel.

Dette kursus henvender sig til formularværktøjerne i Acrobat XI.

Kursusmål

Efter kurset vil du have viden og kompetencer indenfor:

PDF-formularer; muligheder og Acrobat kontra Reader
Konvertering af Word-formularer ved Autodetect formfields
Formularer med Acrobat XI Pro; Brugerfladen i Acrobat XI Pro, Gennemgang af formfelter, egenskaber, Felthandlinger, Beregninger i felter og Indsamling af data
Egenskaber ved PDF-formularer; Sikkerhed, startvisning og digital signatur
Acrobat.com; Indsamling og administrering af data via internettet

Kurset henvender sig til

Adobe Acrobat Pro formularer kurset er målrettet dig, der har brug for at indsamle input fra tilmeldinger, bestillinger og lignende ved hjælp af PDF.

Det anbefales, at du har et grundlæggende kendskab til det at arbejde i Acrobat, ligesom det antages, at du har kendskab til Windows brugergrænseflader.

Kurset er til dig der arbejder med Acrobat XI eller X. Undervisningen foregår i den engelske udgave af Acrobat XI. Ønsker du på kurset at arbejde med den danske udgave af programmet bedes du angive det ved tilmelding.

Forudsætninger

Det er en stor fordel, at du har et grundlæggende kendskab til arbejdet med Acrobat.

Til din orientering foregår undervisningen i den engelske udgave af Acrobat XI. Har du behov for, at din kursus installation er på dansk, må du meget gerne gøre opmærksom på det i din tilmeldings formular.


Kursusindhold

Introduktion til PDF-formularer
Du bliver introduceret til de muligheder du har ved at anvende formularer i dine PDF-dokumenter samt fordele og ulemper ved at bruge Adobe Acrobat.
 • Muligheder
 • Acrobat kontra Reader
Konvertering af Word-formularer
Med Adobe Acrobat kan du udnytte et eksisterende dokumentlayout til automatisk at få indsat formularfelter i dokumentet. Herved slipper du for selv at oprette felterne. Vi gennemgår mulighederne og begrænsningerne ved denne mulighed.
 • Autodetect formfields
Formularer med Acrobat XI Pro
Her kigger vi på arbejdet med formularer i Adobe Acrobat og gennemgår brugerfladen, features og forskellige formularfelttyper, deres anvendelsesmuligheder, beregning og validering af feltindtastninger. 
 • Brugerfladen i Acrobat XI Pro
 • Gennemgang af formfelter, egenskaber
 • Felthandlinger
 • Beregninger i felter
 • Indsamling af data
Egenskaber for PDF-formularer
Vi gennemgår de forskellige sikkerhedsindstillinger du med fordel kan indstille i dine formularer; adgangskoder, beskyttelse mod redigering og mulighed for at anvende digital signatur i formularerne.
 • Sikkerhed
 • Startvisning
 • Digital signatur
Acrobat.com
Formålet med udsendelse af en formular er i de fleste tilfælde at få returneret indtastede værdier fra modtagerne. Vi gennemgår forskellige muligheder for at indsamle indtastede formulardata også Adobes gratis onlineservice Acrobat.com.
 • Indsamling og administrering af data via internettet

Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 3.650,- (ex. moms)
Varighed: 1 dag


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Tips og Tricks med Excel
Vores Excel-ekspert Ernst Lohse indvier deltagerne i nemme tricks til at løse øjensynligt svære opgaver. Vi samler deltagerne i vores kantine og byder på lidt forfriskninger samtidig med at de lettere løsninger lanceres.
Det koster kun kr. 295 for 2 inspirerende timers læring.
Er du interesseret? - så tilmeld dig her


Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus
Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation

Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Derudover vil du få en bred forståelse af, hvad RPA betyder for dig og din organisation. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414