Adobe Illustrator Udvidet kursus

Kursusmål

  • Udarbejde grafik med udsnitsmasker
  • Udarbejde avancerede mønstre
  • Ensarte din grafik med formater og symboler
  • Lave 3D objekter
  • Eksportere elementer til responsive sider

Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dig, der i dit daglige arbejde, har brug for at opbygge og redigere publikationer med Illustrator lige fra brochurer og nyhedsbreve til kataloger og bøger.

Forudsætninger

Det forventes at du har et grundlæggende kendskab til Illustrator svarende til vores grundlæggende kursus.

Kursusindhold

Opsummering af grundlæggende funktioner i Illustrator

Første modul på dette kursus er en opsamling på de emner fra det grundlæggende kursus, som vil være relevante for forståelsen af emnerne på dette kursus.

Generel opsætning i Illustrator

Muligheden for at definere egne genvejstaster samt at tilpasse programmets arbejdsrum, gør det muligt for dig som bruger at optimere dine arbejdsgange i Illustrator. Dette modul omhandler tilretningen af Illustrators brugerflade.

Avanceret efterbehandling af figurer i Illustrator

Med de avancerede efterbehandlingsmuligheder i Illustrator lærer du at arbejde med en række værktøjer, der kan lette dit arbejde med avancerede farvelægninger og 3D effekter.

Avanceret tegning

På dette modul lærer du at arbejde med avancerede tegneredskaber, der giver dig endnu mere kontrol over udseendet af dine illustrationer.

Symboler i Illustrator

Med symbol-panelet i Illustrator vil det være muligt at oprette og genbruge figurer og illustrationer på tværs af ikke blot projekter, men også programmer. I dette modul vil mulighederne omkring arbejdet med symboler blive gennemgået.

Eksport til andre formater

Illustrator-tegninger kan bruges til mange forskellige opgaver. Her bliver eksportmulighederne af Illustrators tegninger gennemgået med henblik på henholdsvis tryksager og web.

 

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 6.900,- (ekskl. moms)
Varighed: 2 dage
Afholdelsesdatoer:
  • Kursus den 8. - 9. marts i Kbh.
  • Kursus den 7. - 8. juni i Kbh.
  • Kursus den 6. - 7. sept. i Kbh.

Bemærk:

København.

Undervisningen foregår i den engelske udgave af softwaren. Ønsker du på kurset at arbejde med den danske udgave bedes du angive det ved tilmelding.

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/388 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.