It-teamledelse- til dig der er leder af et it-team

Som it-mellemleder er du i en udfordrende position. På kurset opnår du effektive ledelses metoder indenfor værdibaseret ledelse og kommunikation. Da opgaverne tager afsæt i din arbejdsdag, sikres du et optimalt udbytte og efterfølgende succes for dig som leder.Kursusmål

På it-teamledelseskurset får du ledelsesmetoder og værktøjer til at lede teams af it medarbejdere og fagspecialister, sammensat af forskellige personligheder og med forskellige interesseområder.
Som it mellemleder står du i en udfordrende, og til tider vanskelig, lederposition. Derfor bliver du trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i værdibaseret ledelse og kommunikation, der er tilrettet din hverdag, hvor du som leder af et it-team, skal levere målbare og service orienterede ydelser såvel internt som eksternt.

Før og under it-teamledelseskurset får du opgaver, som tager udgangspunkt i din dagligdag. Dette er med til at sikre og forankre et optimalt udbytte, der vil give dig succes i din position som it-teamleder.

Kurset henvender sig til

It teamledere der har brug for effektive, enkle metoder og værktøjer til at udvikle sig personligt som leder og indenfor praktisk ledelse, motivation og coaching af it-teams. fagspecialister, service-/supportmedarbejdere, udviklings teams, drift teams, it-konsulent teams, forretningsorienterede it-medarbejdere etc.

Forudsætninger

Du er leder indenfor it services, helpdisk, service/support, sw udvikling, projektteams, implementering, it sikkerhed m.fl.)


Kursusindhold

 • Værdibaseret ledelse i dit it team
 • Den autentiske, troværdige leder
 • Din personlige kommunikation, gennemslags- og handlekraft til dit it team og til din chef
 • Lær at genkende persontyper i dit team og hermed forbedre dialog og ansvarstagen
 • It teamledelse er kommunikation - herunder forandring
 • Teamroller, gruppedynamik, relationer,værdier og samarbejde i et it team
 • Opbygning og opfølgning af målstyring (performance)
 • Håndtering af ueninghed og konflikter
 • Motivation af forskellige personligheder med forskellige behov i it team
 • Coachingteknikker
 • Ledelse når det bliver svært og vanskelige samtaler
 • Stress håndtering i en hektisk hverdag som it medarbejder
 • Personlig handlingsplan som IT teamleder

Kurset er tilrettelagt med vekselvirkning mellem teori og opgaver og med elementer af coaching. Dette sikrer at det lærte direkte kan bruges efter kurset i det daglige arbejde som it teamleder. Og gennemføres med elementer af coaching fra uddannelseslederne, så der opnås den højeste effekt og værdi.

Der vil være enkelte hjemmeopgaver mellem kursusdagene.

Underviseren

Uddannelsesleder er Kristine,  som har et indgående kendskab til organisationer inden for IT. Kristine kender de tendenser, der præger en dynamisk og kompleks arbejdsdag, hvor der kræves et højt fagligt niveau indenfor it, forretningsforståelse og ledelse. Hun har mange års erfaring med ledelse og undervisning af ledere og medarbejdere hos videnstunge it virksomheder og it afdelinger, og har pulsen på de udfordringer ledere af it afdelinger står overfor. Kristine er certificeret i flere internationalt anerkendte ledelsesmetoder, som situationsbaseret ledelse, værdibaseret ledelse, forandringsledelse, kommunikation, coaching som ledelsesværktøj, projektledelse og hun er Lean Six Sigma Black Belt


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 24.600,- (ex. moms)
Varighed: 4 dage
Bemærk: Kursets varighed er 4 dage afholdt som 2 x 2 dage.
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

KURSUS NYHEDER
Nyt Machine Learning kursus
Brug data til at estimere, hvad der vil ske i fremtiden. Hvem der misbruger deres beføjelser eller hvilke kunder, der har størst risiko for at opsige deres aftale? Du lærer at bringe data til live og herigennem træffe bedre beslutninger. 
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her

DevOps kursus - praktisk forløb
Udvikler og vedligeholder du apps eller Cloud-baserede services? Ønsker du højere kvalitet, hurtigere releases og mere effektiv udvikling? Så er dette kursus noget for dig.
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414