Teamlederkursus

Rollen som moderne leder er krævende. Det er ikke bare et spørgsmål om at fordele opgaverne og sikre sig, at de bliver løst.

Som moderne leder leverer du gennem dit team, som du både skal inspirere, støtte og samle om en fælles retning.
Derfor skal du have en bred kompetenceprofil og en alsidig værktøjskasse med velafprøvede metoder til både at håndtere konflikter, skabe frugtbare synergier og fremme kommunikationen internet i teamet og udadtil i din organisation.
Det er noget af det du kan lære på dette ledelseskursus.

IDG udbyder målrettede kursusforløb til ledere, der ønsker at være opdaterede omkring de mest anerkendte metoder og blive klædt på til at imødekomme de voksende krav og stadig mere komplekse strukturer, som de skal navigere i.

På dette teamlederkursus, der særligt er sammensat til at adressere de udfordringer, du som teamleder dagligt møder, vil du blive taget igennem et intensivt 2 x 2-dags forløb med en kombination af velafprøvede ledelsesværktøjer, et solidt teoretisk fundament og vores underviseres egne praktiske erfaringer fra deres ledelseskarrierer.

Kurset henvender sig til

Teamledere, der har brug for effektive og praktiske metoder samt værktøjer til at udvikle sig personligt som leder og indenfor praktisk ledelse, motivation og coaching af teams. De kan være teams bestående af fagspecialister, service-/supportmedarbejdere, udviklings teams, drift teams, konsulent teams, forretningsorienterede medarbejdere, sælgere etc.

Forudsætninger

Du har eller skal snart have personaleledelsesansvar. Kurset er også relevant for ledere med 1-4 år ledelses-erfaring men ingen egentlig ledelsestræning.

Kursusindhold

I løbet af kurset vil du blive introduceret til og arbejde med:

Tilmelding til Teamlederkusus

Du skal vælge den dato der passe dig bedst via drop down menuen, her nedenfor.

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 19.500,- (ekskl. moms)
Varighed: 4 dage
Afholdelsesdatoer:
  • 20. - 21. sept. & 25. - 26. okt. i Herlev

Bemærk:

Kursets varighed er 4 dage afholdt som 2 x 2 dage.
Afholdes hos IDG kurser, Herlev.

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/398 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.