Scrum Master Certified som blended learning (inkl. online læringsunivers og certificering)

Kursusmål

SMC kurset er et intensivt kursus, som sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master rollen i professionel sammenhæng. Kurset giver samtidig den internationalt anerkendte certificering Scrum Master Certified.

Kurset henvender sig til

Kurset er specifikt målrettet personer, som skal være Scrum Masters. Kurset er dog relevant for alle, der beskæftiger sig med teambaseret udvikling eller er ansvarlige for implementering af Scrum i et projekt eller organisation.

Forudsætninger

Det kræver ingen forudsætninger at tage dette kursus.

Kursusindhold

Kurset levers som blended learning, hvilket vil sige at kursisten før, under og efter selve klassekurset har adgang til virtuelt undervisningsmiljø, med undervisningsvideoer, prøveeksaminer og meget mere. 

Undervisning er på dansk, men der anvendes de engelske termer og engelsk undervisningsmateriale, samt supplerende online engelsk eksamensforberedelse. E-learning og eksamen er på engelsk.

Nedenfor er det overordnede indhold for SMC kurset. Kurset består af moduler, som bygger oven på hinanden. Modulerne er drevet af øvelser og kræver aktiv deltagelse og samarbejde. Deltagerne bliver i stand til at benytte teknikkerne fra kurset, så snart de er tilbage på arbejde.

 

Inkluderet i prisen 

 

Forberedelse
Alle kursister vil inden kurset modtage en manual med posten samt en adgang til e-learning samt en mail fra SCRUM Study som er der eksamen bestilles. Kursisten skal blot skimte manualen inden kurset.

Kursisten skal medbringe en bærbar computer til kurset hvor e-learningen er en del af undervisningen.

Test og certificering
I modsætning til andre Scrum certificeringer kan denne certificering foretages online og svaret på testen kommer straks efter at sidste spørgsmål er blevet besvaret.

I samarbejde med Mentorix ApS udbyder IDG kurser Scrum Master Certified inklusiv fuld akkrediteret eksamen. Mentorix is a SCRUMstudy Authorized Training Partner (ATP). SPOC™, SMC™ og SDC™ are trademarks owned by SCRUMstudy..

 

 

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 11.500,- (ekskl. moms)
Varighed: 2 dage
Afholdelsesdatoer:
  • Kursus den 9. - 10. sept. i Århus
  • Kursus den 2. - 3. nov. i Kbh. (Herlev)
  • Kursus den 2. - 3. dec. i Århus

Bemærk:

Dansk undervisning, materiale og eksamen på engelsk.
Afholdes hos IDG kurser, Herlev.

Tilmelding

Tilmeld dig på www.idgkurser.dk/kursus/490 eller kontakt IDG Kurser på telefon 77 300 300.