PowerPoint diagrammer kursus

Kursusmål

Er at introducere dig for de mest anvendte typer af diagrammer i PowerPoint. Ved overgangen til Office 2007 / 2010 blev diagramdelen i Officepakken ens for alle produkter, og derfor er arbejdet med diagrammer i PowerPoint, Excel og Word næsten ens.

Efter deltagelse på kurset skulle du have en god forståelse for, hvordan de mest almindelige diagrammer oprettes og udseendet tilpasses. Du skulle gerne have en god forståelse for hvilke typer diagrammer, der med fordel anvendes til at fremhæve det ønskede budskab. Du vil ligeledes have en god ide om, hvornår det er en fordel at lave diagrammet i PowerPoint og hvornår det er en fordel at lave diagrammet i Excel.

På kurset vil vi tage udgangspunkt i PowerPoint og oprettelsen af diagrammer i PowerPoint, men vi vil også arbejde med diagrammer oprettet i Excel, men linket til PowerPoint.

Kursusmateriale

På kurset opnår du det højeste udbytte gennem en vekslen mellem teori, uddybende spørgsmål og praktiske øvelser. Til understøttelse af disse øvelser får du udleveret et gennemarbejdet opgavesæt udviklet specielt til dette kursus

Kursusopgaver, løsninger og diverse eksempler kan downloades efter kurset. Rækker dette ikke, er du altid velkommen til at kontakte vores instruktører for uddybende spørgsmål m.m.

Kurset henvender sig til

Kurset er til dig, der arbejder med PowerPoint 2016, PowerPoint 2013, PowerPoint 2010, PowerPoint 2007 eller PowerPoint som en del af Office 365.

Forudsætninger

Du behøver ikke at have erfaring med Diagrammer, men vi antager, at du har arbejdet med PowerPoint før.


Kursusindhold

Kursus indhold

 

Grafiske muligheder for præsentation af data

I dette modul får du en kort introduktion til Excels grafiske værktøjer til præsentation af information.

 • Diagram Værktøjer (Båndet)
 • Smart Art

 

Opbygning af diagrammer

I dette modul lærer du, at opbygge diagrammer som søjle, kurve og cirkeldiagrammer. Du lærer hvad de forskellige dele af diagrammet hedder og hvordan de ændres generelt.

 • Oprettelse af søjlediagrammer
 • Oprettelse af kurvediagrammer
 • Oprettelse af cirkeldiagrammer

 

Formatering af diagrammer

I dette modul lærer du, at tilpasse Diagrammets udseende. Du lærer hvordan du kan anvende skabeloner og farvetemaer i diagrammer.

 • Formatering af farver og indhold generelt
 • Formatering af akser og gitterlinjer
 • Brug af billeder og andre grafiske objekter i formateringen
 • Visning af datamærker, værdi, navne
 • Vis datatabel

 

Tips og tricks

I dette modul bliver du introduceret for en masse små finesser.

 • Håndtering af manglende data
 • Indsæt Diagrammer som billede
 • Indsæt diagrammer med kæde til Excel
 • Oprettelse og brug af Diagramskabeloner
 • FarveTemaer
 • Animation af diagram

 


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 3.650,- (ex. moms)
Varighed: 1 dag
Bemærk: København


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens ledelsesudfordringer og hør samtidig om vores nye kursus IT Executive Masterclass ITEM. Læs mere og tilmeld dig her.

NYHED - It Executive Masterclass
for dig dig har brug for ledelsesværktøje til at styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Læs mere her

Persondata og datasikkerhed for praktikere

Med EU's persondataforordning indføres krav til virksomheders behandling af personfølsomme oplysninger. Du får anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her

NYHED - Robotic Process Automation - RPA
Lær om software-robotter eller Robotic Process Automation, der er en effektiv og billig måde at at frigøre kræfter og ressourcer. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414