Microsoft Sharepoint Administrator 2010 (MCITP) for ledige - 6 ugers jobrettet kursus for ledige - also works if you only speak english.

Uddannelsen varer totalt 6 uger og tilbydes som en del af den Regionale positivliste i de fleste regioner.

Microsoft Certified IT Professional - MS Sharepoint 2010 Administrator er for dig, der vil arbejde med drift og udvikling på Microsofts Sharepoint-platform.

Certificeringen sætter dig i stand til at varetage support-, specialist- og konsulentjobs. Det samlede forløb varer 6 uger, og de to eksaminer der udgør MCITP-certificeringen, er selvfølgelig inkluderet i forløbet.


Afholdelsesdatoer


Kurset henvender sig til

Forudsætninger

Som kursist skal du være i besiddelse af en mellemlang eller videregående uddannelse, og bør derudover have erfaring med ASP .NET 3,5 - udvikling i MS Visual Studio 2008 samt erfaring med webudvikling og drift af løsninger baseret på Sharepoint 2007 eller senere.


Kursusindhold

Microsoft Sharepoint Administrator 2010 er først og fremmest baseret på e-learning i meget høj kvalitet fra den anerkendte leverandør Skillsoft. Skilsoft har base i Irland, og har siden 1989 udbudt fjernundervisning og e-learning.

MCITP-certificeringens 20 kurser formidles i en fænomenal kombination af fleksibel e-learning af meget høj kvalitet, hvortil der er koblet en mentorordning og hurtig online support. Din mentor kender kurserne og som kan støtte dig i forhold til dem - med yderligere forklaring af kursusmateriale, forslag til relevant faglitteratur med mere. Du kan kommunikere med din mentor via chat eller mail.
En integreret del af forløbet er endvidere læsning af helt opdateret faglitteratur, som du får adgang til både under og efter forløbet. Faglitteraturen skal du bruge til at komme i dybden med det stof, der interesserer dig mest - og det stof, som du har sværest ved at tilegne dig.

Du har alle forudsætninger for at komme helt i dybden med materialet. Vi anbefaler, at du arbejder koncentreret med kurserne i mellem 2 og 4 timer om dagen, og supplerer med løbende, at komme i dybden med materialet via de tilhørende bøger. Derudover skal du påregne tid, til at søge specifik ekspertise og inspiration hos din mentor.

Bemærk også at både kursus, eksamen samt korrespondance med din mentor foregår på engelsk.

Microsoft Sharepoint Administrator 2010 giver dig papir på de kompetencer du skal have for at arbejde professionelt med drifts- og udviklingsopgaver i Microsoft Sharepoint. Det samlede certificeringsforløb varer 6 uger, og omfatter både grundlæggende og videregående færdigheder i Sharepoint 2010 og kvalificerer dig at arbejde med Sharepoint indenfor flere brancher og forretningsområder.

MCITP-certificeringen er på videregående niveau, og består af disse to eksaminer:

  • 70-667 Microsoft SharePoint Server 2010 SP1: Configuring
  • 70-668 Microsoft SharePoint 2010 SP1: Administration

Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 20.700,- (ex. moms)
Varighed: 30 dage
Bemærk: Kurset udbydes af VIA University College og en kursus samarbejdspartner. Kurset er godkendt under ordningen "seks ugers selvvalgt kursus" for ledige og ligeledes under aftalen "Særlig uddannelsesydelse" (akutpakke)
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

It-tekniske kurser

Ved du, at vi også har SQL og Sharepoint-kurser?
Af Sharepoint-kurser kan nævnes:

MCP 10961: Automating Administration with Windows PowerShell

Der er mange flere muligheder - klik selv ind på it-tekniske kurser og gå på opdagelse blandt de mange kurser.


Inkluderet i kursusprisen er altid:
Morgenmad med kaffe, morgenbrød, juice, ost og marmelade, lækker frokost med lune retter, frisk frugt samt kage til kaffepausen.
Under hele kurset er der adgang til vand og sodavand.

Der er internetadgang til alle dine devices.
Kurset afsluttes med, at du får et diplom der viser, at du har opnået nye færdigheder.

Skal du på kursus i Herlev, så ligger vores kursusfaciliteter kun 5-7 minutters gang fra Herlev Station og vi stiller derudover gratis P-plads til rådighed.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414