Brugervenlighed og grafisk design - Styrk dine kompetencer inden for brugervenlighed og webdesign med dette kursus for ledige. Efter forløbet har du en statsanerkendt, kompetencegivende efteruddannelse og eksamen på akademiniveau.

Styk dine grafiske og online kompetencer
"Brugervenlighed og grafisk design" er til alle, der ønsker en større viden om Photoshop, InDesign, sociale medier, SEO, e-mailmarkedsføring, informationsarkitektur, usability, formgivning og æstetik. Dette 6 ugers jobrettede kursus gør dig i stand til at arbejde med at designe og vedligeholde websider og er særligt rettet mod dig, der bl.a. vil arbejde som webkoordinator, kontormedarbejder og kommunikations- eller marketingmedarbejder.

Godkendt på den landsdækkende positivliste
Kurset er godkendt på den nationale/landsdækkende positivliste med akademikode 37542 og under erhvervsgruppen ”IT og teleteknik”.

Det betyder, at du kan få din a-kasse til at betale for kurset, hvis du er berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse via en AR237-blanket.

Godkendt på den regionale positivliste
Kurset er godkendt på den regionale positivliste for Hovedstaden med listenummer 90, på side 3 for Fyn, på side 1 for Østjylland, på side 3 for Sydjylland og med listenummer 18 for Bornholm.

Det betyder, at du kan søge dit jobcenter om at få kurset bevilget, således at de betaler for dit kursus.

Kurset henvender sig til

Kurset er til dig der ønsker at søge stillinger som: web-koordinator, kontormedarbejder, kommunikations-/marketingmedarbejder, projektmedarbejder m.v.

Forudsætninger


Kursusindhold


 • Grundlæggende Adobe Photoshop
 • Introduktion til farvelære
 • Hjemmesideudvikling og håndtering
 • Farver, vektorgrafik, udskrivning & web, formgivning & æstetik, alternative layouts til digital publicering
 • Grundlæggende WordPress
 • Introduktion til sociale medier
 • SEO (search engine optimization)
 • SEM (search engine marketing)
 • E-mailmarkedsføring og grundlæggende MailChimp
 • Udvikling og implementering af branding og usability


Dit udbytte
Med faget opnår du kompetencer til at:

 • forholde dig til en informationsarkitektur og omsætte den til brugervenligt grafisk design
 • bruge gængse designprincipper for interaktivt design og farvelære.
 
Om undervisningen
Undervisningsformen er praksisnær og veksler mellem underviseroplæg, diskussioner, øvelser og opgaver - individuelt, i teams og på klassen. Vi lægger vægt på, at undervisningen er praktisk orienteret, og at du som studerende involverer dig og deltager aktivt.
Der stilles pc til rådighed under dit uddannelsesforløb.
 
En efteruddannelse på 6 uger
I København:
Faget er på 30 timer om ugen, og vi gennemfører efteruddannelsen over 6 uger fra kl. 9-15. Der er undervisning 5 dage om ugen.

I Aarhus:
Vi gennemfører efteruddannelsen over 6 uger i dagtimerne. Der er fire undervisningsdage og en projektdag om ugen.
 
En del af en akademiuddannelse (AU)
"Brugervenlighed og grafisk design" er en del af akademiuddannelsen i informationsteknologi. Du har mulighed for at afslutte forløbet med en mundtlig eksamen på baggrund af et praktisk produkt og en skriftlig opgave. "Brugervenlighed og grafisk design" giver 10 ECTS-point. Du kan efterfølgende bruge faget som en del af en hel akademiuddannelse.
 
Pris
I København:
Kurset koster DKK 3.833,79 eks moms pr. uge. Hvis du er berettiget vil a-kassen eller jobcentret afholde udgiften.

I Aarhus:
Kurset koster DKK 3.500,- ekskl. moms per uge. Hvis du er berettiget vil a-kassen eller jobcentret afholde udgiften.
 
Sted
I København:
Kurset foregår hos itucation, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

I Aarhus:
Kurset foregår hos Erhvervsakademi Aarhus, første undervisningsdag skal du møde op Sønderhøj 30, 8260 Viby J., auditorie A.

Pris

I København:

Kurset koster DKK 3.998,68,- eks moms pr. uge. Hvis du er berettiget vil a-kassen eller jobcentret afholde udgiften.

 I Aarhus:

Kurset koster DKK 3.500,- ekskl. moms per uge. Hvis du er berettiget vil a-kassen eller jobcentret afholde udgiften.


 

 

 


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 23.992,- (ex. moms)
Varighed: 30 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens udfordringer. (Baseret på uddrag af undervisningsprogrammet fra IT Executive Masterclass ITEM.)
Kom og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder med ansvaret for implementering af nye teknologier og digitalisering i din virksomhed eller organisation. Programmet:
 
• Digitalisering og Big Data – Udfordringer og muligheder på markedspladsen.
• Kommunikation – Hvilken rolle spiller kommunikation i forhold til succesfuld ledelse og for en virksomhed i forandring? )
• It Executive Masterclass - Hvad kan du forvente af uddannelsen?
• Spørgetid/Diskussion - vedrørende emnerne og uddannelsen.

Tilmeld dig her.

It Executive Masterclass
Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Oplever du, som leder, at det kan være svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og digitaliseringskrav? Er du under pres for skabe nye digitale it-løsninger men møder modstand på team og ledelsesniveau? Er du interesseret i stærke kommunikationsværktøjer, som kan hjælper dig med at italesætte værdien og vigtigheden af dine beslutninger? Så vil du få et stort udbytte af IT Executive Masterclass. Læs mere her.

NYHED: Cyberhygiejne - It Sikkerheds-Bootcamp.
Hackerangreb sker hver dag. Angrebene ændrer sig konstant – og det samme gør de it-produkter, der konkurrerer om at beskytte jeres organisation mod de mange sikkerhedstrusler. Hvordan holder du og din organisation trit? At få styr på sin sikkerhed kan ofte virke uoverskueligt og komplekst, men det behøver det ikke at være. Kom med på vores bootcamp og få udarbejdet en konkret handleplan for din virksomhed eller organisation. Læs mere her.

Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus

Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation
Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414