Adobe Indesign kursus til grafisk arbejde

Få et grundlæggende kendskab til funktionerne i Adobe InDesign og lær at arbejde med annoncer, salgsmaterialer, brochurer mv. På vores kurser er der max. 4 deltagere pr. hold, hvilket giver plads til indlevelse og indlæring.

Kurset henvender sig til

Dette grundkursus er for alle, som arbejder med grafiske opgaver og tilretning af grafiske dokumenter.

Forudsætninger

Der kræves ingen grafisk baggrund for at deltage i kurset. Det forventes at du har en generel forståelse af at benytte PC eller Mac.


Kursusindhold

Kurset undervises i den seneste programpakke - Adobe InDesign.

På dette Adobe InDesign grundkursus vil du lære at fremstille grafiske produkter som f.eks. annoncer og andre tryksager.

Du vil få kendskab og erfaringer i at benytte de grundlæggende funktioner i InDesign, så du dermed kan arbejde videre med grafiske opgaver samt fremstilling af diverse tryksager mv. Grundkurset kræver ikke nogen grafisk baggrund, og henvender sig til nye brugere af Adobe InDesign.  

Vi har på vores kurser max. 4 deltagere pr. hold, hvilket giver plads til indlæring og indlevelse.

I forbindelse med din tilmelding skal du udfylde et forudsætningsskema, hvor du kan skrive ønsker til det specifikke kursusindhold. På den måde kan vi tilrettelægge et undervisningsforløb for dig, som er tilpasset dine ønsker og arbejdsopgaver.

Obs. Max 4 deltagere pr. hold!    


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 6.800,- (ex. moms)
Varighed: 2 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Tips og Tricks med Excel
Vores Excel-ekspert Ernst Lohse indvier deltagerne i nemme tricks til at løse øjensynligt svære opgaver. Vi samler deltagerne i vores kantine og byder på lidt forfriskninger samtidig med at de lettere løsninger lanceres.
Det koster kun kr. 295 for 2 inspirerende timers læring.
Er du interesseret? - så tilmeld dig her


Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus
Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation

Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Derudover vil du få en bred forståelse af, hvad RPA betyder for dig og din organisation. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414