Adobe Indesign kursus til grafisk arbejde

Få et grundlæggende kendskab til funktionerne i Adobe InDesign og lær at arbejde med annoncer, salgsmaterialer, brochurer mv. På vores kurser er der max. 4 deltagere pr. hold, hvilket giver plads til indlevelse og indlæring.Kurset henvender sig til

Dette grundkursus er for alle, som arbejder med grafiske opgaver og tilretning af grafiske dokumenter.

Forudsætninger

Der kræves ingen grafisk baggrund for at deltage i kurset. Det forventes at du har en generel forståelse af at benytte PC eller Mac.


Kursusindhold

Kurset undervises i den seneste programpakke - Adobe InDesign.

På dette Adobe InDesign grundkursus vil du lære at fremstille grafiske produkter som f.eks. annoncer og andre tryksager.

Du vil få kendskab og erfaringer i at benytte de grundlæggende funktioner i InDesign, så du dermed kan arbejde videre med grafiske opgaver samt fremstilling af diverse tryksager mv. Grundkurset kræver ikke nogen grafisk baggrund, og henvender sig til nye brugere af Adobe InDesign.  

Vi har på vores kurser max. 4 deltagere pr. hold, hvilket giver plads til indlæring og indlevelse.

I forbindelse med din tilmelding skal du udfylde et forudsætningsskema, hvor du kan skrive ønsker til det specifikke kursusindhold. På den måde kan vi tilrettelægge et undervisningsforløb for dig, som er tilpasset dine ønsker og arbejdsopgaver.

Obs. Max 4 deltagere pr. hold!    


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 6.800,- (ex. moms)
Varighed: 2 dage
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

KURSUS NYHEDER
Nyt Machine Learning kursus
Brug data til at estimere, hvad der vil ske i fremtiden. Hvem der misbruger deres beføjelser eller hvilke kunder, der har størst risiko for at opsige deres aftale? Du lærer at bringe data til live og herigennem træffe bedre beslutninger. 
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her

DevOps kursus - praktisk forløb
Udvikler og vedligeholder du apps eller Cloud-baserede services? Ønsker du højere kvalitet, hurtigere releases og mere effektiv udvikling? Så er dette kursus noget for dig.
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414