E-handel, Kurset giver 10 ECTS point. - 6 ugers intens uddannelse i online handel og webshops

Hvis du er ledig, kan du formentlig få kurset betalt via Jobcenteret.

E-handel er på den regionale positivliste med kursusnummer: 37608.

Online handel er et område i stor vækst, og flere og flere virksomheder efterspørger derfor kompetencer inden for området. Det har du nu mulighed for at opnå på denne 6 ugers uddannelse i e-handel.
På uddannelsen vil du lære, hvordan du arbejder professionelt med e-handel, og hvordan du opbygger og udvikler en online forretning. Du får praktisk erfaring med at arbejde med e-handel gennem konkrete cases fra erhvervslivet. Det sikrer, at du er godt klædt på til at kunne varetage et job inden for online handel efter uddannelsen.
Efter kurset vil du kunne bruge dine nye kompetencer til at starte og markedsføre din egen webshop. Du vil samtidig være i stand til at kunne varetage et job inden for online handel og online markedsføring.
Alle er velkomne til at deltage på uddannelsen i e-handel. Det kræver ingen tidligere erfaring med online handel eller webshops for at kunne deltage. Her kan alle være med.

På kurset får du bl.a. indblik i forskellige forretningsmodeller og lærer, hvordan du skaber sammenhæng mellem e-handelsstrategien og din virksomheds overordnede strategi. Derudover bliver du præsenteret for en lang række fagområder af både teknisk, juridisk og markedsføringsmæssig karakter.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 300
eller mail på kursus@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Kurset henvender sig til

Forudsætninger


Kursusindhold

Hvad er inkluderet i uddannelsen?

Opdateret materiale

Som en del af uddannelsen får du "Online markedsføring - den store grundbog" (2016), som er skrevet af Anders Hingeberg, Jakob Hebsgaard og Camilla Kjærsgaard Pedersen.

Analytics-konto

Få adgang til og erfaring med at arbejde i en Analytics-konto for eksisterende webshops og hjemmesider. Bliv i stand til at kunne analysere og fremhæve vigtige nøgletal og resultater fra programmet.

AdWords kampagner

Som en del af uddannelsen får du praktisk erfaring med at arbejde med annoncering i Google AdWords. Du kommer til at prøve kræfter med at oprette og administrere egne kampagner til forskellige webshops.

Få din egen webshop

På uddannelsen får du din egen webshop, som du kan arbejde med i forløbet. Webshoppen er din, og det betyder, at du kan beholde og videreudvikle den efter kurset, hvis du ønsker det.

Fagets moduler

E-handel: Markedsudvikling og nye trends

Bliv undervist i udviklingen og de nyeste trends inden for e-handel. I løbet af kurset vil du opnå en forståelse for, hvordan forbrugerne agerer og handler online. Du vil også opbygge et kendskab til, hvad der skal til for at få succes med online handel.

Digital strategi, international og national e-handel

Lær hvordan du udarbejder og udvikler en digital strategi, både på et taktisk, strategisk og analytisk niveau. Du vil også lære, hvordan du overkommer eventuelle kulturelle barrierer og sprogbarrierer, hvis du skal sælge dine produkter i udlandet. Derudover vil du blive undervist i relevant lovgivning inden for online handel.

Udvikling af webshops

Lær om funktionelle, teknologiske, brugervenlige og designrelaterede elementer i udviklingen af en webshop.

Introduktion til WooCommerce

WooCommerce er et plugin til WordPress, som du kan bruge til at udvikle webshops. Woocommerce er aldeles brugervenligt at arbejde i, og du vil derfor have de bedste forudsætninger for at udvikle din egen webshop. Bliv introduceret til design- og opsætningsmuligheder, betalings gateaways og meget mere.

Systemernes samspil

Lær om fordele og ulemper ved forskellige systemer, og hvordan systemerne spiller sammen. Opnå en forståelse af, hvordan du kan få det optimale ud af din webshop.

Mobile First

Flere og flere forbrugere handler og køber produkter online over mobilen. Det er derfor afgørende, at du ved, hvordan du kan tilpasse din webshop, så den fungerer på en mobil. Lær om responsive designs og apps, så din webshop også fungerer optimalt på mindre skærme.

Konverteringsoptimering

Lær om konverteringsoptimering, og hvordan du kan konverteringsoptimere din webshop. Du vil blive præsenteret for, hvordan du kan arbejde med usability og brugertests, så du kan forbedre din forretning og sikre salg - og mersalg.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (SEO) handler i sin enkelthed om at ligge højt i søgeresultaterne. Lær hvordan du arbejder strategisk med både on-site og off-site SEO. Bliv præsenteret for forskellige SEO-værktøjer, der sikrer højere placeringer i søgeresultaterne.

Google AdWords

Med Google AdWords kan du købe annonceplads af Google. Lær om de forskellige annonceringsmuligheder i AdWords, de vigtigste nøgletal, søgeordsanalyse, og hvordan du skriver gode annoncetekster.

Google Analytics

Med Google Analytics kan du blive klogere på trafikken på din hjemmeside. Du vil blandt andet kunne måle besøgstid, trafikmønstre, navigationsstier og meget mere. Med Google Analytics kan du finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke virker i din webshop.

Sociale medier og nyhedsbreve

Lær hvordan du kan bruge sociale medier og nyhedsbreve til at fange og fastholde dine kunders opmærksomhed. Du vil blive introduceret til Facebook, Google+, LinkedIn, Instagram og annoncering på de forskellige medier. Du vil også lære at arbejde i MailChimp, der er et af de mest anvendte programmer til e-mail markedsføring.

Praktisk information

Undervisning og mødetider

Kurset strækker sig over 6 uger, hvor undervisningen er fordelt på 12 undervisningsdage.

Mødetiden er fra kl. 9:00-14:00 og foregår typisk mandag/onsdag eller tirsdag/torsdag.

Bonus: Videolektioner om E-handel

Som en bonus på dette hold vil du få en række videolektioner om E-handel. Gennem disse videoer vil du få overblik over de forskellige webshopsystemer, og du vil hermed opnå en forståelse af, hvordan du kommer godt i gang med arbejdet i WordPress og opbygning af en webshop gennem WooCommerce. Vi giver dig iværksætterhistorier fra forskellige succesfulde webshopejere, for at motivere og inspirere. Alt dette på vores egen portal, Kursusfabrikken Plus

Karriererådgivning og praktikservice
I Kursusfabrikkens Karriererådgivning og praktikservice får du gode råd til, hvilke jobs du kan søge, hvordan du får mulighed for at komme i praktik og hvilke regler der er for praktik. Du får adgang til Kursusfabrikken Plus, hvor du kan downloade eksempler på opbygning af CV og den gode ansøgning. Du vil blive inspireret til den gode ansøgning og få gode råd til, hvordan du forbereder dig til jobsamtalen. Vi tilbyder personlig rådgivning til jobsøgning, CV og ansøgning.

Eksamen og ECTS-point

Kurset afsluttes med en mundtlig eksamen kombineret med et praktisk produkt og en disposition. Kurset giver 10 ECTS point.

Som ledig har du mulighed for at få kurset berettiget og betalt af din a-kasse eller dit jobcenter. Kontakt en af disse for at få information om din ret.

 


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 19.800,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Kurset udbydes af CPHBusiness Academy i samarbejde med Jobindex Kurser.
Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

KURSUS NYHEDER
Persondata og datasikkerhed for praktikere.
Et kursus der giver dig praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. 
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her


Gratis event - forstå EU´s nye Persondataforordning og bliv klogere på, hvordan du kan skabe gevinst i din organisation.

På eventet får du et overblik over hovedkravene 
- Større gennemsigtighed og bedre dokumentation.
- Langt større mulighed for brugeren for selv at komme i kontrol.
- Større krav til samtykke fra brugeren.
- Brugernes ret til at blive glemt.
- At blive - og forblive - compliant vil i det rigtige business-case perspektiv, give dig anledning til at organisere data og viden om kunderne på nye gevinstgivende måder.

Eventet afholdes Hørkær 18, 2. sal, 2730 Herlev.
Du kan tilmelde dig her.


Disruption - boot camp i forståelse af fremtiden
Kurset giver dig viden og indsigt i, hvad disruption er og hvilke mønstre der er gode at kende for at kunne forberede sig. Du får viden og sparring der gør dig bedre til at sikre, at din virksomhed kan møde disruption, og du får indsigt i, hvilke krav det stiller til dig på fremtidens arbejdsplads.
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her


Disruption Agent uddannelsen
Dette er en  unique uddannelse, der sætter dig i stand til at præge fremtiden i din organisation. Disruption Agent uddannelsen giver dig en uvurderlig og værdifuld viden og kompetence indenfor disruption. Hvilke mønstre der er gode at kende, så du kan guide din virksomhed og sikre jer dynamik og en god forberedelse.
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her


TRANSPORT
Med tog: Vores kursusfaciliteter i Herlev ligger kun 5-7 minutters gang fra Herlev Station.
Med bil: Kommer du i bil stiller vi gratis P-plads til rådighed.


FORPLEJNING
Når du er på kursus hos os, får du fuld forplejning med et dejligt morgenbord, en lækker frokostsbuffet, eftermiddagskage, frugt og chokolade samt kolde og varme drikkevarer ad libitum.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414