Certified Ethical Hacker (CEH v8) - E-Learning - Du kan ansøge om kurset gennem dit jobcenter f.eks. via en jobplan.

Vil du arbejde professionelt med IT Sikkerhed? Certified Ethical Hacker er for dig, som vil lære om de forskellige dicipliner som ondsindede hackere i stor stil benytter sig af, for dermed at kunne beskytte en virksomhed eller organisations IT infrastruktur bedst og mest effektivt.

Kurset henvender sig til

Forløbet er godkendt på den regionale positivliste i flere regioner og er tiltænkt ledige IT professionelle, som vil arbejde med IT sikkerhed i bred forstand.

Forudsætninger

For at kunne gennemføre kurset bør du have erfaring med feltet - ikke nødvendigvis med alle kursets emner, men med de fleste. De fleste kandidater har en IT-teknisk baggrund, men det er ikke noget krav.

For at kunne gennemføre kurset skal du:
have adgang til mindst en PC eller Mac som du har administratorrettigheder på. Det er ikke muligt at gennemføre kurset med en iPad eller anden tablet.
kunne læse engelsk på et medium højt niveau. Alle fagtermer forklares dog grundigt i såvel e-læringen som den tilknyttede litteratur.

Vi anbefaler desuden, at du har adgang til:
en PC med Linux, som du har administratorrettigheder (root-adgang) til.
en tablet eller ekstra PC, som du kan bruge til at læse den tilknyttede litteratur på.


Kursusindhold

På kurset lærer du blandt andet om DDoS-angreb, trojanske heste og forskellige former for hacking samt SQL injection. Du lærer også om ikke-tekniske dicipliner som personmanipulation, identitetstyveri med mere.

Certified Ethical Hacker er en internationalt anerkendt IT sikkerheds-certificering. Den er en fremragende trædesten mod en professionel karriere indenfor IT sikkerhed, og kan være lige præcis det element du mangler, for at landet drømmejobbet.

Uddannelsen udbydes som e-læring, så du i ro og mag får mulighed for også at specialisere dig indenfor de områder, som i særlig grad interesserer dig. Med i pakken følger et års adgang til tjenesten Books24x7 hvor du finder op imod 35.000 faglitterære e-bøger, som du frit kan benytte dig af - også efter kursets afslutning. Selve certificeringen er frivillig, men vi betaler første forsøg - så hvorfor ikke bare prøve?

Der udleveres kursusbevis til alle der har gennemført kurset, men som et frivilligt tilbud, får du også mulighed for at tage en Certified Ethical Hacker (CEH v8) - certificering efter endt kursus. Den er et ret eftertragtet bevis på de kompetencer, du har opnået på kurset, og vil forbedre dine jobmuligheder ganske betragteligt, så vi anbefaler dig, at tage imod tilbuddet. Vi betaler første certificeringsforsøg.

Bemærk at både kursus, eksamen samt korrespondance med din mentor foregår på engelsk.

Litteraturanbefalinger til kurset:

CEH Certified Ethical Hacker All-in-One Exam Guide, Second Edition
Matt Walker
McGraw-Hill/Osborne © 2014 (465 pages) Citation
ISBN:9780071836487.

CEH Certified Ethical Hacker Practice Exams, Second Edition
Matt Walker
McGraw-Hill/Osborne © 2014 (353 pages) Citation
ISBN:9780071838733.

CEHv8: Certified Ethical Hacker Version 8 Study Guide
Sean-Philip Oriyano
Sybex © 2014 (504 pages) Citation
ISBN:9781118647677.

CEH Official Certified Ethical Hacker Review Guide: Exam 312-50
Kimberly Graves
Sybex © 2007 (238 pages) Citation
ISBN:9780782144376.

The CEH Prep Guide: The Comprehensive Guide to Certified Ethical Hacking
Ronald L. Krutz og Russell Dean Vines
John Wiley & Sons © 2008 (738 pages) Citation
ISBN:9780470135921.Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 22.000,- (ex. moms)
Varighed: 30 dage
Bemærk: NB: Kurset er på engelsk / This course is in English


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Gratis Introduktionsseminar om Digitalisering, Big Data og fremtidens udfordringer. (Baseret på uddrag af undervisningsprogrammet fra IT Executive Masterclass ITEM.)
Kom og få en smagsprøve på IDG Kurser og Computerworlds nye lederuddannelse til dig som er CIO, IT-chef og/eller digital-leder med ansvaret for implementering af nye teknologier og digitalisering i din virksomhed eller organisation. Læs mere og tilmeld dig her.


TIPS & TRICKS med Excel - du kan nå det endnu.
Torsdag den 22. marts kl. 13.30 øser Ernst Lohse af sin enorme Excel-viden - læs mere og tilmeld dig her


It Executive Masterclass
Styrk din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. Oplever du, som leder, at det kan være svært at skabe sammenhæng mellem organisationens forretningsstrategi og digitaliseringskrav? Er du under pres for skabe nye digitale it-løsninger men møder modstand på team og ledelsesniveau? Er du interesseret i stærke kommunikationsværktøjer, som kan hjælper dig med at italesætte værdien og vigtigheden af dine beslutninger? Så vil du få et stort udbytte af IT Executive Masterclass. Læs mere her.

NYHED: Cyberhygiejne - It Sikkerheds-Bootcamp.
Hackerangreb sker hver dag. Angrebene ændrer sig konstant – og det samme gør de it-produkter, der konkurrerer om at beskytte jeres organisation mod de mange sikkerhedstrusler. Hvordan holder du og din organisation trit? At få styr på sin sikkerhed kan ofte virke uoverskueligt og komplekst, men det behøver det ikke at være. Kom med på vores bootcamp og få udarbejdet en konkret handleplan for din virksomhed eller organisation. Læs mere her.

Persondata og datasikkerhed for praktikere - GDPR kursus

Med EU's nye persondataforordning indføres en række krav til virksomheders behandling af personoplysninger. På kurset får du praktisk anvendelig viden og metoder til at udarbejde og implementere politikker og dokumenter, så din virksomhed overholder persondataforordningen. Læs mere her!

NYHED - Robotic Process Automation
Hvad hardware-robotter har gjort i mange år for industrien, er for alvor ved at ske på kontorgangen hos virksomheder verden over for administrative arbejdsgange også. Software-robotter eller Robotic Process Automation er en effektiv og billig måde, at frigøre kræfter og ressourcer i virksomheder og organisationer. Samtidigt vil det påvirke den måde vi organiserer os på og hvilke kompetencer, der vil blive eftertragtede i fremtiden. IDG Kurser har designet dette kursus, så du kan lære at identificere områder og opgaver, som med fordel kan løses af software robotter. Læs mere her!


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414