WordPress udvidet

Vil du lære at arbejde med avanceret webdesign? Vil du lære at sikre data gennem backup samt opnå kendskab til uundværlige plugins, grundlæggende HTML + CSS, mediehåndtering m.m.?

Kursusmål

 • Bliv skarp til avanceret brug af WordPress
 • Du lærer, hvordan du bedst sikrer din hjemmeside gennem backup og SSL, så du undgår at blive hacket
 • Bliv introduceret til nyttige plugins i WordPress
 • Du lærer om mediehåndtering i WordPress
 • Du opnår forståelse for sammenhængen mellem CSS-, PHP- og HTML -filer m.m. og lærer at lave rettelser med disse.
 • Bliv introduceret til filtre, sortering og portfolio i WordPress
 • Gør din hjemmeside mobilvenlig
 • Du bliver introduceret til flytning af en WordPress installation og Child-Themes
 • Opnå viden om hastighedsoptimering, responsive designs og arbejdet med redirects
 • Du lærer at integrere video og Google Maps, samt hvordan du anvender billedslider og animationer
 • Grundig introduktion til FTP og FTP-programmer

Kurset henvender sig til

Dette udvidede kursus i WordPress er for dig, der vil blive helt skarp til WordPress og lære om mere avanceret webdesign. I løbet af kurset vil du lære om WordPress’ mere avancerede muligheder og funktioner.

På kurset vil du få viden om flytning af en WordPress installation, sammenhæng mellem HTML-, PHP- og CSS-filer, redirects, responsive designs, child-theme, plugins og meget mere

Forudsætninger

Deltagelse på kurset forudsætter grundlæggende kendskab til WordPress eller tilsvarende CMS-systemer


Kursusindhold

Backup af din hjemmeside:

På kurset lærer du om forskellige backupmuligheder, samt hvordan du laver en kontinuerlig backup af din hjemmeside. Kursets introduktion i SSL og sikkerhed kan sikre, at din hjemmeside er sikret korrekt, så du ikke mister filer og data.

 Uundværlige plugins:

De kan være svært at finde rundt i de utallige plugins og tilføjelsesmuligheder i WordPress, og derfor få du på kurset de bedste råd til, hvilke plugins der er mest relevante for din hjemmeside. Du vil også se eksempler på konkret håndtering af udvalgte plugins.

HTML-, PHP- og CSS-filer:

På kurset introduceres du for diverse filer og opnår forståelse for sammenhængen mellem HTML-, PHP- og CSS-filer, så du selv kan lave ændringer og optimeringer efter kurset. Du får praktisk erfaring med at arbejde i relevante filer og får eksempler på filforskellene.

 FTP og FTP-programmer:

I løbet af kurset får du en grundig introduktion til FTP og FTP-programmer, så du ved, hvad du gør, inden du laver ændringer i FTP’en. Du lærer hvordan du kan oprette, redigere og slette filer på hjemmesiden vha. et FTP-program.

Redirects:

Du vil i løbet af kurset få praktisk erfaring med at udarbejde redirects samt opnå forståelse for, hvorfor og hvordan de anvendes, så du kan flytte og slette undersider på din hjemmeside og samtidig fortælle søgemaskinerne, at siderne er ændret.


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 3.995,- (ekskl. moms)
Varighed: 1 dag
Bemærk: Små hold - maks. 5 deltagere.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Microsoft Teams - næste kursus starter 26. februar
Gør det let at arbejde sammen i teams og afdelinger, uanset hvor i er geografisk placeret. På dette kursus vil du få en introduktion til Microsoft Teams og programmets mange muligheder, så I kan komme godt fra start og bruge programmets effektivt i arbejdsdagen. Opbyg jeres helt egen kommunikations- og samarbejdsplatform og få alt samlet ét sted, uanset om du arbejder på din pc, mobil eller via internettet.
Se det fulde program her


Kunstig intelligens for it-medarbejdere og supportere
Kunstig intelligens (AI) kommer til at være en vigtig del af næsten alle virksomheder i fremtiden - noget vil være i form af intelligente processer andet vil være i form af de værktøjer virksomhedens medarbejdere anvender. Efter kurset vil du stå med en indsigt i Microsofts AI platform, der gør det muligt for dig at udnytte de pre-byggede værktøjer som Microsoft
tilbyder ud af boksen, men også en indsigt i, hvordan du kan bygge dine egne ML modeller.
Se det fulde program her

Udvikling af bots i C#
Sproget er fremtidens brugergrænseflade og bots ersom apps i den grænseflade. Viden om hvordan man anvender og udviklerbots, bliver derfor vigtig for mange virksomheder fremadrettet.
Efter kurset vil du stå med en intelligent bot, der kan svare på spørgsmål, kan udføre handlinger i bagvedliggende systemer og som kan tilgås fra en række forskellige applikationer og hjemmesider.
Se det fulde program her

Professionelle it-kontrakter - næste kursus starter den 17. marts 2020
Det er afgørende for alle organisationers brug af it, at deres it-kontrakter understøtter forretningen og ikke indeholder uhensigtsmæssige faldgruber. I takt med et stigende antal it-kontrakter og øget kompleksitet i it-landskabet er det blevet både sværere og vigtigere at sikre gode it-kontrakter. En dårlig kontrakt kan betyde store omkostninger. På dette kursus bliver du klædt på til netop at håndtere både små og store it-kontrakter i praksis.
Se det fulde program her!

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 200.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414