Digital Markedsføring - 6 ugers jobrettet uddannelse - 6 ugers praksisnær uddannelse i online medier og markedsføring

Kurset er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse

Hvis du er ledig, kan du formentlig få kurset betalt via A-kassen eller Jobcenteret.
Den landsdækkende positivliste: Uddannelseskode 37607
Den regionale positivliste: Uddannelseskode 37607 (Hovedstaden, Østjylland, Vestjylland og Nordjylland)

Uddannelsen hører under erhvervsgruppen kontor, administration, regnskab og finans.
Pris:
19.800 kr. (inkl. taxameter) på Erhvervsakademi Aarhus.

24.898,92 kr. (inkl. taxameter) på Københavns Erhvervsakademi


Vil du styrke dine kompetencer inden for digital markedsføring? Vil du klædes sikkert på til at kunne varetage et job med opgaver inden for digital annoncering, søgemaskineoptimering (SEO), hjemmesider, e-mail eller sociale medier?

På denne 6 ugers uddannelse i Digital markedsføring får du praktisk erfaring med at arbejde med de digitale værktøjer og programmer, som virksomheder bruger i deres markedsføringsarbejde. Gennem konkrete opgaver vil du komme til at prøve kræfter med flere af Googles programmer, sociale medier, e-mail, hjemmesider og meget mere.

Efter uddannelsen vil du være i stand til at kunne varetage et job inden for digital markedsføring. Det kræver ikke noget kendskab til digital markedsføring for at kunne deltage på uddannelsen.

Kursusmål

 • Bliv kvalificeret til at analysere, planlægge og varetage digitale markedsføringsopgaver professionelt
 • Teoretisk og praktisk viden, der kan bidrage til en virksomheds bundlinje
 • Bliv bekendt med alle de redskaber som virksomheder bruger professionelt i deres markedsføringsindsats
 • Du får kendskab til Google AdWords, Google Analytics, Søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier, e-mail markedsføring mm.

Kurset henvender sig til

Forudsætninger

Forudgående kendskab er ikke et krav.

Kursusindhold

Jobsøgende med kompetencer inden for online markedsføring er i høj kurs. Som forbrugere er vi nemlig blevet mere og mere vant til at agere og handle online. Det er derfor afgørende, at virksomheder ved, hvordan de kan bruge de mange online værktøjer og programmer til at få succes online.

På denne 6 ugers uddannelse i Digital markedsføring får du praktisk erfaring med at arbejde med markedsføring. Du får fingrene i programmerne og kommer til at prøve kræfter med bl.a. annoncering, søgemaskineoptimering og sociale medier. Undervisningen er praksisnær, og du vil lære værktøjerne at kende gennem konkrete cases fra erhvervslivet. 

Det får du ud af uddannelsen:

 • Bliv i stand til at kunne varetage et job inden for online markedsføring
 • Få kompetencer til at kunne planlægge og analysere forskellige digitale markedsføringsopgaver
 • Få praktisk og teoretisk viden, der kan bidrage til en virksomheds online succes
 • Få erfaring med alle de online værktøjer, som virksomheder bruger i deres markedsføringsarbejde
 • Lær at bruge Google Analytics, Google AdWords, SEO, sociale medier og meget mere.

Alle er velkomne på Digital markedsføring. Det kræver ingen forudgående viden eller kendskab til online markedsføring for at kunne deltage på holdet.

Karriererådgivning og praktikservice
Som en del af Kursusfabrikkens Karriererådgivning og praktikservice vil du få gode råd til, hvordan du kan komme i praktik og hvilke regler der er, samt hvilke jobs ud kan søge. Du vil få adgang til Kursusfabrikken Plus, hvor du har mulighed for at downloade eksempler på gode ansøgninger og opbygning af CV. Du får inspiration til den gode ansøgning og gode råd til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt til jobsamtalen. Vi tilbyder personlig rådgivning til ansøgning, CV og jobsøgning.

Hvad er inkluderet i uddannelsen?

Kursusmateriale

"Online markedsføring - den store grundbog" (2016). Bogen er skrevet af Anders Hingeberg, Jakob Hebsgaard & Camilla Kjærsgaard Pedersen.

Analytics-konto

Få adgang til og erfaring med at administrere en konto, som er tilknyttet en eksisterende hjemmeside/webshop.

Bliv certificeret i Google Analytics - inkl. testforberedelse

På uddannelsen vil du få mulighed for at blive certificeret i Google Analytics. Certificeringen er den officielle certificering fra Google.

WordPress, SEO & landingssider

På uddannelsen vil du få adgang til en hjemmeside, hvorfra du kan udvikle landingssider til AdWords-kampagner og arbejde med SEO i praksis.

Hjemmeside-hosting

Efter uddannelsen får du mulighed for at beholde din side, hvis dette ønskes. Du får 1 års hosting af den hjemmeside, der er udarbejdet på uddannelsen.

AdWords-kampagner

Få kompetencer til at oprette og afvikle egne kampagner i Google AdWords.

1. times support

Inden for de første 3 måneder efter uddannelsens afslutning får du mulighed for at få 1 times gratis support til opgaver inden for online markedsføring.

Bonus: Videolektioner om E-handel
Som en bonus på dette hold får du en række af videolektioner om E-handel. Gennem disse videoer får du overblik over de forskellige webshopsystemer, og du vil opnå en forståelse af, hvordan du kommer godt i gang med WordPress og opbygning af en webshop gennem WooCommerce. Vi giver dig iværksætterhistorier fra succesfulde webshopejere, for at inspirere og motivere. Alt dette på vores portal Kursusfabrikken Plus.

Kort om uddannelsen
I Aarhus: Uddannelsen udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus.

I København: Uddannelsen udbydes i samarbejde med Københavns Erhvervsakademi

Uddannelsen findes både på den landsdækkende og den regionale positivliste.

 • Den landsdækkende positivliste: kursusnummer 37607
 • Den regionale positivliste: kursusnummer 37607 (Østjylland, Vestjylland og Nordjylland)

OBS pr. 1. marts er der indkørt 5 ugers Karensperiode. Dette betyder, at retten til 6 ugers uddannelse først opnås efter 5 ugers ledighed.

Undervisning & Mødetid

Undervisningen forløber over 12 undervisningsgange. Der er undervisning 2-3 dage i ugen, og mødetiden vil være fra kl. 9-14.

Eksamen & ETCS point
Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen, der kombineres med en disposition og et praktisk produkt. Der er ekstern censor og bedømmelse.

Uddannelsen giver 10 ECTS-point.

Pris
Uddannelsen er godkendt som 6 ugers jobrettet uddannelse. Hvis du er ledig, har du mulighed for at søge om at få uddannelsen betalt af dit jobcenter eller af din a-kasse.

Aarhus
På Erhvervsakademi Aarhus er prisen fastsat til 19.800 kr. (inkl. taxameter).

København
På Københavns Erhvervsakademi er prisen fastsat til 25.392 kr. (inkl. taxameter).

Fagets moduler

Modul 1: Introduktion til online markedsføring og uddannelsen
I det første modul vil du blive introduceret til uddannelsen, moduler, underviser og vores portal Kursusfabrikken Plus. Derudover vil du opnå et overordnet kendskab til digital markedsføring, online medier og forbrugerne anno 2017. Du vil blive præsenteret for den online strategiske ramme og få erfaring med at udarbejde en digital markedsføringsstrategi.

Modul 2: WordPress CMS
I dette modul vil du lære om CMS systemer og få praktisk erfaring med at arbejde i det populære CMS-system, WordPress. Du lærer, hvordan du udarbejder din egen hjemmeside, og hvordan du opsætter forskellige undersider og arbejder med moduler, templates og plugins.

Modul 3+4: Søgemaskineoptimering
SEO handler i sin enkelthed om et optimeringsarbejde, hvor målet er at ligge højt i søgemaskinerne. Du lærer, hvordan du arbejder strategisk med søgemaskineoptimering og de mest grundlæggende optimeringsmuligheder. Derudover vil du blive introduceret til brugbare værktøjer, som du kan bruge til at følge din placeringsudvikling.

Modul 5: Google AdWords, digital reklame og annoncering
Google AdWords bruges til betalt annoncering. Du opnår et stort kendskab til Google AdWords, samt hvordan du opbygger, vedligeholder og optimerer forskellige kampagnetyper. Du vil også blive undervist i søgeordsplanlægning og mobilannoncering, så du selv kan opbygge relevante kampagner på de forskellige netværk.

Modul 6: Sociale medier
Du lærer blandt andet, hvordan du udarbejder en social medie strategi og får kendskab til de mest betydningsfulde sociale medier, for eksempel Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og Youtube. Derudover vil du også blive præsenteret for forskellige annonceringsmuligheder på LinkedIn og Facebook.

Modul 7: E-mail markedsføring
Arbejdet med e-mail markedsføring handler primært om at fastholde og skaffe loyale kunder. I dette modul vil du blive introduceret til programmet MailChimp, som du kan bruge til at arbejde strategisk med e-mail markedsføring. Du lærer, hvordan du skriver gode nyhedsbreve og overskrifter, og hvordan du kan opbygge en solid e-mail database

Modul 8: Google Analytics og certificeringsforberedelse
I dette modul lærer du, hvordan du kan måle på trafikken på din hjemmeside. Du får praktisk erfaring med at arbejde i Google Analytics og at aflæse nøgletal og rapporter. Derudover vil dagen også byde på forberedelse til certificeringstesten, som er den officielle certificering fra Google.

Modul 9: Google Analytics certificering
I dette modul får du mulighed for at blive certificeret i Google Analytics. Certificeringen er den officielle certificering fra Google, og vi sørger naturligvis for, at du er godt klædt på, inden du skal tage certificeringen.

Modul 10: Konvertering, usability og brugtests
Konverteringsoptimering og tests er desværre et arbejde, alt for mange virksomheder glemmer. Det er vigtigt, at du ved, hvordan du optimerer og vedligeholder din side, så din virksomhed har de bedste forudsætninger for at opnå salg og skaffe kunder. I dette modul lærer du, hvordan du gennem forskellige former for optimeringsarbejde kan gøre din side mere brugervenlig for potentielle kunder. Du lærer også, hvordan du overholder de gængse konventioner på nettet.

Modul 11: Gruppeprojekt og jura
På dette modul vil der være tid til at arbejde med gruppeprojektet og gruppepræsentation. Derudover vil der være fokus på lovgivning og jura inden for online markedsføring.

Modul 12: Fremlæggelse, evaluering og eksamensforberedelse
Det sidste modul er et afsluttende modul, hvor du skal fremlægge dit projekt og foretage en evaluering af kursusforløbet. Derudover vil der også være opsummering af SEO, AdWords og sociale medier.

Kurset i Digital Markedsføring udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus og Københavns Erhvervsakademi KEA.


Kursusdato


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 25.392,- (ekskl. moms)
Varighed:
30 dage


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Identity Access Management (IAM)
Scoping, udrulning og optimering af virksomhedens brugeradgangsstyring.
Læs mere og tilmeld dig her

Teamlederkursus
Som leder står du måske til tider i en udfordrende, og muligvis vanskelig, leder-position. Vi har sammensat dette kursusforløb, hvor du bliver trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i situations-bestemt ledelse og kommunikation, der er tilrettet teamleder-rollen.
Læs mere og tilmeld dig her

GDPR - Udvidet kursus med fokus på løbende drift og vedligeholdelse
Sådan drifter du GDPR-complianceprojektet efter det er implementeret. På kurset får du praktiske og konkrete råd til, hvordan du kontinuerligt sikrer dokumentation for overholdelse af GDPR og databeskyttelsesloven.
Læs mere og tilmeld dig her

Udvidet Excel kursus - Optimering, tips og tricks
Kurset er til dig, der ønsker at anvende Excel mere effektivt i det daglige arbejde. Savner du inspiration og effektive tips til hvordan du udvider dine anvendelses-muligheder, så er dette kurset, der giver dig værktøjer og praktiske løsninger som du kan anvende direkte efter kurset.
Læs mere og tilmeldt dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 250.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414