Photoshop retouch, manipulation og billedforståelse

Photoshop retouch til husbehov - din, min og andres forfængelighed matcher dårligt med virkelighedens forringede billedkvalitet. Men med enkle værktøjer i Photoshop, nærmer de sig hinanden. Vi skal snakke om forskellen på hårdt og blødt lys og forstå hvad det gør samt lure lidt på sminkørens og makeup artistens hemmeligheder. Principperne kan heldigvis også bruges på reportage, oversigts og produktbilleder.

Kurset henvender sig til

Kurset er til dig, der gerne vil skabe mere og større fortælling i dine billeder ved hjælp af Photoshop

Forudsætninger

Du skal have kendskab til Photoshop, for at få udbytte af dette kursus.


Kursusindhold

Justeringslag - Nondestruktivt er kodeordet. Hold bagdøren åben og undgå at dine rettelser ødelægger billedet for bestandigt. Med justeringslag kan du ændre farver, kontrast og meget mere - og fortryde - og lave det om - og lave det om igen uden at skulle tilbage og finde originalen og begynde helt forfra.

RAW konverteren - lær din bedste ven bedre at kende og brug den til at redde over- og underbelyste billeder. Fjern farvestik fra miksede lyskilder og meget mere.

Simple actions - ensidigt gentaget arbejde sløver koncentrationen, men med nogle få actions kan Photoshop lave det sure arbejde mens du bruger energien på det sjove.

Fritlægning og sammenkopieringer - gruppebilledet er den absolut sværeste disciplin inden for fotografi. Vi ser på hvordan ansigter fra forskellige billeder kan kombineres og hvordan ham der var på toilet og hende der var på ferie alligevel kommer med. Den rigtige metode til at fritlægge billeder, afhænger af billedets farver, kontrastforhold og detaljeringsgrad. Sammen tømmer vi værktøjskassen og finder et udvalg.

På kurset tager vi en snak om god smag kontra dårlig og forskellen på, hvad der er tilladt i et journalistisk redaktionelt produkt og om de lovløse tilstande i reklame og magasinfotografi.

Du kan arbejde med dine egne billeder eller med et udvalg af underviserens.

Photoshop retouch kurset henvender sig til dig der administrerer indhold på virksomhedens hjemmeside eller laver nyhedsbreve for din forening. Er redigerende på et blad eller en avis, hvor billederne kommer fra både professionelle og andre leverandører. Og til alle jer andre som har brug for at kunne arbejde effektivt i Photoshop og har lyst til en guidet tur i junglen af muligheder.

Hovedpunkter i retouch:

  • Redigering og manipulation med forskellige værktøjer
  • Arbejde på en nondestruktivt måde
  • Det gode og dårlige billede til forskellige formål
  • Se mulighederne med retouch i en din hverdag

Efterfølgende kan du:

  • Bruge Photoshop RAW konverter
  • Lave actions til at udføre gentagende justeringer
  • Forstå det gode fortællende billede
  • Arbejde med justeringslag og flere metoder til retouch
Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 6.800,- (ex. moms)
Varighed: 2 dage
Bemærk: Kursussted: København/Lystrup


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

KURSUS NYHEDER
Nyt Machine Learning kursus
Brug data til at estimere, hvad der vil ske i fremtiden. Hvem der misbruger deres beføjelser eller hvilke kunder, der har størst risiko for at opsige deres aftale? Du lærer at bringe data til live og herigennem træffe bedre beslutninger. 
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her

DevOps kursus - praktisk forløb
Udvikler og vedligeholder du apps eller Cloud-baserede services? Ønsker du højere kvalitet, hurtigere releases og mere effektiv udvikling? Så er dette kursus noget for dig.
Vil du vide mere, eller tilmelde dig, klikker du her


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: kursus@idg.dk
CVR: 65970414