SAP Grundlæggende TERP1E - kursus på dansk - 6 ugers kursus for ledige via de regionale positivlister.

SAP ERP (Enterprise Resource Planning) er det mest udbredte system til administrativ styring blandt de største virksomheder i Danmark og på verdensplan. De nyeste SAP programmer er tillige målrettet små og mellemstore virksomheder. Det vil sige, at du i fremtiden kan få endnu mere glæde af dine SAP-kundskabet.


Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.

Kursusmål

SAP Grundlæggende
Med kurset får du en unik mulighed for at få et grundlæggende indblik i SAP og dermed forbedre dine jobmuligheder væsentligt.

Der er stor mangel på medarbejdere med SAP kendskab og med  SAP kendskab er du dit må om ansættelse i en af de store SAP-virksomheder et skridt nærmere.
Jobindex.dk kan du altid finde de aktuelle SAP-job uanset hvor i Danmark du bor.
Ovenstående kan jo være det afgørende argument for dit jobcenter til at bevilge kurset til dig.

Kurset henvender sig til

Kurset er for dig, der ønsker en grundlæggende introduktion til SAP. Med dette kursus er du en velegnet kandidat til stillinger, der efterspørger kendskab til SAP både indenfor finans, salg, indkøb, produktion og HR.

Du kan efterfølgende vælge at supplere kurset med et kursus i videregående SAP, hvor du kan specialisere dig inden for netop dit arbejdsområde.

Forudsætninger

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at deltage på et grundlæggende SAP-kursus.
Du skal medbringe din egen bærbare PC med Windows styresystem på kurset og du skal have en stabil internetopkobling, da du skal være i stand til at arbejde hjemmefra med systemet.


Kursusindhold

SAP-kurset er et blended kursusforløb bestående af 8 undervisningsdage og selvstudiedage, hvor du arbejder hjemmefra. På selvstudiedage, vil der være adgang til dansk support via mail og telefon.

Du kan tage SAP Grundlæggende på dansk

Ved at tage SAP-kurset på dansk, med dansk undervisningsmateriale, undgår du misforståelser med svære forklaringer på teknisk engelsk. Selvom kurset er på dansk, med dansk e-læring og manual, vil du blive fortrolig med alle de professionelle termer i SAP, der er på engelsk, da de SAP installationer du vil møde i virksomhederne ofte er på engelsk. Undervisningsmaterialet tager højde for dine personlige præferencer ved både at tilbyde træning gennem tekst, film og øvelser. 

Kurset afsluttes med en eksamenstest.  Når du har bestået denne, får du et eksamensbevis udstedt af Forlaget Edutasia.

Kurset kvalificerer dig til at tage den eftertragtede TERP1E SAP-certificering, som ikke er inkluderet i kurset..

Kurset strækker sig over 6 uger med 8 undervisningsdagedage.
Kurserne er derfpr en blanding af selvstudium/e-læring og holdundervisning.
På dage med selvstudium skal du forvente at anvende ca. 7,5 timer pr. dag.

Undervisningsdagene indeholder følgende: 

  • Opsætning af din bærbare PC samt "hvordan virker systemet"
  • Finans
  • indkøb
  • Lager
  • Salg og distribution
  • Projektstyring i SAP
  • HR og eksamenstest samt info om hvordan du bliver certificeret.


Dit udbytte:
Du bliver i stand til at forklare de organisatoriske strukturer, der anvendes i de enkelte forretningsprocesser. Du kan udpege de vigtigste stamdata, som skal være oprettet for at udføre de enkelte arbejdsopgaver, og du  vil kunne forklare, hvilke funktioner der kræves for at gennemføre den enkelte arbejdsopgave. Derudover kan du udpege de centrale sammenhænge mellem de forskellige forretningsområder, der støtter de enkelte arbejdsopgaver.   


NB: Tilmeldingsfristen er en uge (7 dage) før kursusstart. Ved framelding herefter og frem til kursusstart vil der blive opkrævet kr. 13.500 + moms til dækning af SAP-licens.

Kurset er godkendt på flere af de regionale positivlister bl.a.  Fynb, Sjælland, Bornholm og Sydjylland og kan også tages via en jobplan.Jobindex Kurser er SAP Partner. Vi er en af de to eneste autoriserede udbydere af SAP kurser for ledige


                                             

                                                                                              

Praktiske oplysninger

Pris: kr. 24.408,- (ex. moms)
Varighed: dag
Bemærk: Tilmeldingsfristen er en uge (7 dage) før kursusstart, hvor der vil blive bestilt licenser til alle kursister, der er godkendt af deres jobcenter. Ved framelding herefter og frem til kursusstart vil der blive opkrævet kr. 13.500 + moms til dækning af SAP-licens mv.

Afholdelsesdatoer

Ring til IDG Kurser på +45 77 300 123
eller mail på idgkurser@idg.dk
for nærmere info angående datoer.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Kom til TIPS & TRICKS med Excel
Vores dygtige Excel-underviser Ernst Lohse viser spændende sider af Excel torsdag d. 29. august kl. 14 i vores lokaler i Herlev. Arrangementer er gratis for deltagerne.
Læs mere og tilmeld dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler.
Inkl. i prisen er fuld forplejning samt teknisk support og service.
Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.

NYHED: Robotic Process Automation - Udvidet RPA 2.0
Vi har bygget videre på vores introduktionskursus til RPA og har sammensat dette udvidede kursusforløb med fokus på de nyeste teknologier som IPA, machine learning og sproggenkendelse. Vi undersøger også, hvordan RPA påvirker organiseringen og rollefordelingerne ude i virksomhederne og hvilke muligheder det giver.
Se hele programmet her!

NYHED!: IT Kriseledelse - Cyber Crisis Management
På vores nyeste digital-sikkerhedskursus får du praktiske værktøjer, solid rådgivning og bliver stresstestet / udfordret af underviserne, Ken Bonefeld og Christian Thygesen
Se det fulde program her!

It Executive Masterclass
For dig der har brug for ledelsesværktøjer til at styrke din ledelse, innovation og eksekvering i en digital verden. IDG Kursers flagskibsuddannelse til ledere med ansvaret for digitalisering, nye teknologier og de mange forandringer, som følger i kølvandet på datadreven digital ledelse. Læs mere her


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414