Excel kursus - stort udvalg af Excelkurser

Kursus i Excel Grundlæggende

Få en værdifuld viden og forståelse for anvendelsen af Excel og de nye funktioner på dette kursus. Du opnår en god forståelse for den nye menu, regnearksmodeller, formler, tabeller og diagrammer. 2 dage.

Klik for at læse mere
Kursus i Excel for adm. medarbejdere

Dette Excel kursus er målrettet til dig, der er sekretær eller administrativ medarbejder. Der er fokus på de funktioner i Excel, der er værdifulde i forhold til dine daglige arbejdsopgaver. Eksempelvis hvordan Excel og regnearkets data præsenteres professionelt. 2 dage.

Klik for at læse mere
Kursus i Excel Videregående

Få en værdifuld viden og forståelse for anvendelsen af Excel, som analyseværktøj, og opnå et dybere kendskab til arbejdet med analysefunktionerne blandt andet brugeropsætning, kæder, rapporter, makroer, import af tekst, subtotaler, pivottabeller, skabeloner og beskyttelse af data. 2 dage.

Klik for at læse mere
Excel Bootcamp

Bliv Excel specialist på denne intensive tre-dages bootcamp. Undervisningen tilpasses sit niveau og dine forudsætninger. Altid små hold med maksimalt seks deltagere. Lær de smarte tricks og genveje og få indsigt i praktisk brug af formler og funktioner. Der arbejdes desuden med datalister, analyse samt visuel præsentation af data.

Klik for at læse mere
Excel for controllere og analytikere

Lær at anvende Excel til dit arbejde med økonomiske data. Vi gennemgår blandt andet datavalidering, formler og funktioner, analyseværktøjer, import af txt og csv filer, makroer og brugerdefinerede visninger. 1 dag.

Klik for at læse mere
Excel VBA Grundlæggende

Lær hvordan du kan programmere simple makroer og Visual Basic for Applications(VBA) der kan automatisere dele af dit arbejde i Excel. 2 dage.

Klik for at læse mere
Excel VBA videregående

Styrk dine kompetencer og din viden om Excel VBA på dette kursus. Du lærer at lave kode, der blandt andet kan integrere dine data med andre applikationer, importere data, oprette diagrammer, bearbejde rådata og arbejde med pivottabeller. 2 dage.

Klik for at læse mere
Excel VBA for controllere og analytikere

Dette Excel VBA kursus tager udgangspunkt i dine udfordringer, som controller og analytiker. Da der er fokus på dine problemstillinger, får du en praktisk indføring i, hvordan du kan anvende makroer og VBA kode til at forbedre Excel. 2 dage.

Klik for at læse mere
 
Excel Pivottabeller og Rapportering

Dette Excel kursus giver dig indblik i nogle af de mere avancerede muligheder i Excel, dataimport, analyse, automatisering og rapportering. 2 dage.

Klik for at læse mere
Excel kursus Optimering/ tips og tricks

Dette Excel kursus er til dig, der ønsker at anvende Excel mere effektivt i det daglige arbejde. Få inspiration og værdifulde tips til, hvordan du udvider dine anvendelsesmuligheder? 2 dage.

Klik for at læse mere
Excel til regnskab og bogholderi

Arbejder du med regnskab og bogholderi, så er dette Excel lige dig. Du får en værdifuld Excel viden og gode tips og tricks til, at forbedre din produktivitet og effektivitet, samt prøve det tillærte af i trygge rammer. 2 dage.

Klik for at læse mere
Excel kursus for laboranter

Er du laborant, lærer du på dette kursus, hvordan du udnytter og letter dit daglige arbejde med Excel. Du lærer blandt andet hvordan du kan trække data ind og udnytte pivottabeller til at skabe et godt overblik over resultaterne af dit arbejde. 2 dage.

Klik for at læse mere
Excel avanceret

Dette Excel kursus er til dig der er Superbruger, og har du brug for at hjælpe kollegaer hurtigt og effektivt. På kurset kommer du helt ud i krogene af Excel, og lærer både hvordan tingene gøres rigtigt og forkert. 2 dage.

Klik for at læse mere
Excel for økonomifunktionen

Målsætningen med dette Excel kursus, er at give dig viden og inspiration til, at anvende Excel optimalt til løsning af daglige opgaver herunder opbygning af formularer, afstemninger, budgetter, opfølgning, periodisering, samt foretage analyser og talbehandling. 2 dage.

Klik for at læse mere
Projektstyring og projektledelse med Excel

Er du ansvarlig for mindre projekter, og ønsker du at anvende Excel til at holde styr på tidsplaner, ressourcer og fremdrift, så er dette kurset for dig. På kurset udvikler du en projektmodel, du umiddelbart kan anvende i hverdagen. 2 dage.

Klik for at læse mere
Pivottabeller i Excel

Lær at forbedre dine muligheder for analyse af større datamængder. Du lærer at oprette informative pivottabeller og diagrammer, der kan give dig overblikket til at tage de rette beslutninger. 1 dag.

Klik for at læse mere
Opret avancerede Dashboards med Excel

Lær at lave grafisk flotte og interaktive Dashboard præsentationer, hvor du kan udvælge og monitorere Key Performance Indicators (KPIer), der kan hjælpe til at skabe overblik over større datamængder. 2 dage.

Klik for at læse mere
Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414