Lokaleleje - lej kursus- eller mødelokaler

Skrevet af: IDG Kurser

Lej lokaler med eller uden pc´er

Leje af lokaler er en vigtig faktor for mange virksomheder og organisationer, da det kan være afgørende for at kunne afholde møder, konferencer, kurser og andre arrangementer. Derfor ønsker vi at tilbyde de bedste lokaler i Herlev, så vores kunder kan få den optimale oplevelse.

Vores undervisningslokale er ideelt til kurser og træning, da det har plads til op til 15 deltagere. Det er fuldt udstyret med alt hvad man behøver for at afholde et vellykket arrangement, inklusiv projektor, whiteboard og internetadgang. Vi tilbyder både lokaler med og uden pc opsætning, så vores kunder kan vælge det der passer bedst til deres behov.

Pris, forplejning og service

Prisen for at leje vores undervisningslokale er 3.500 kroner pr. dag, hvilket er meget fordelagtigt i forhold til andre lokaler i området. Derudover tilbyder vi også forplejning til en pris af 275 kroner pr. person pr. dag, så vores kunder ikke skal bekymre sig om mad og drikke under arrangementet.

Vi er også stolte af at tilbyde teknisk support og service til vores kunder, så de kan fokusere på deres arrangement og ikke skal bekymre sig om tekniske problemer. Det er inkluderet i prisen for leje af lokalet.

Lokalerne udlejes for minimum én dag ad gangen.

Lokalerne udlejes af IDG Kurser, som er en del af Computerworld. Vi afholder selv rigtigt mange kurser, og ved hvad der kræves for at give deltagerne den bedste oplevelse, også når det kommer til forplejning og lokaler. Vi er centralt placeret i Herlev, nær nær offentlig transport og motorvej.
Der er endvidere gratis parkering.

Hvis du er interesseret i at leje vores undervisningslokale, er du velkommen til at kontakte os på telefon 77 300 123 eller på mail: eller på mail: kursus@idg.dk for at høre mere om vores tilbud og få besvaret eventuelle spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at arrangere det perfekte arrangement i Herlev.

Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414