Agile PM Foundation - Som e-learning

AgilePM® (Agile Project Management) er er en velegnet metode til organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt med projekter end de klassiske vandfaldsmodeller tillader. Men samtidig ikke ønsker at gå ”all-in agile” og løsne kontrollen.

AgilePM er et agilt rammeværk, som giver dig mulighed for at lede projekter fleksibelt i forhold til forretningens skiftende krav og ændringer – samtidig med, at der sikres budgetter, leves op til business cases og snorlige styring af ressourcer og deadlines. Med andre ord, får du redskaber til at levere kvalitet gennem dynamiske og kontrollerede processer.

Kursusmål

På kurset gennemgåes grundbegreberne i AgilePM og kurset giver et overblik over, hvordan rammeværket implementeres i virkeligheden. Deltagerne klædes på til at være i stand til at definere, strukture og igangsætte projekter efter AgilePM’s metode. 

Kurset henvender sig til

AgilePM er er en velegnet projektmetode til både nye dynamiske organisationer, men også til ældre mere hierakiske opbyggede organisationer, som ønsker at arbejde mere fleksibelt og bevæge sig væk fra klassiske vandfaldsmodeller.

Forudsætninger

    Projekterfaring, samt kendskab til PRINCE2 og projektledelse er generelt en fordel, men ikke et krav.

Kursusindhold

Filosofi

DSDM filosofien understøttes af otte principper, som bygger på det mindset og den opførsel, som er nødvendig for at filosofien gøres gældende.

Principper

Uden kollektiv anvendelse af de otte principper, så bringes DSDM filosofien ikke til livs, og hvis et team ikke følger alle principperne, så vil man ikke få det fulde udbytte af metoden.

Forberedelse på succes

Nøglefaktorer er instrumentale i positioneringen af en succesfuldt DSDM projekt. Hvis disse faktorer ikke bliver mødt, så udgør de en signifikant risiko for DSDM-metoden.

DSDM Processen

Ulig andre agile metoder, så integrerer DSDM projektledelse og produktudvikling til en enkelt proces. For mange virksomheder er DSDM alt hvad der er behov for, dog opnår nogle virksomheder værdi ved at integrere DSDM med andre metoder for eksempel PRINCE2, PMI eller XP.

DSDM Produkter

Det agile projekt-framework DSDM beskrives som et sæt af produkter, som skal overvejes som projekter skrider frem. Disse produkter beskriver løsningen og alt det, som skabes med henblik på at hjælpe med processen, og alt det som er krævet til at hjælpe projektledelse og kontrol.

Roller & Ansvar

Fundamentet for et succesfuldt projekt er folk, der arbejder effektivt sammen. DSDM vedkender dette og tildeler klare roller og forpligtelser til de inddragede personer i et projekt.

Planlægning & Kontrol

DSDM lægger vægt på udførlig planlægning og der defineres tre agile projektplanlægningskoncepter, seks testkoncepter og fire sporings- og kontrolkoncepter.

MoSCoW & Timeboxing

MoSCoW er en teknik som anvendes til at prioritere

Timeboxing er en veldefineret proces, hvori man kontrollerer skabelsen af lavniveau produkter i en iterativ måde med flere specifikke evalueringspointer, for at sikre kvaliteten af disse produkter og effektiviteten af leveringsprocessen.

Andre DSDM praksisser

Formidlingsworkshops, modellering og iterativ udvikling er DSDM praksisser, som hjælper med at holde fokus på og sikre at den rette løsning er leveret.


Undervisningsform:

Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og supplerende materiale giver dig en god støtte både under og efter kurset.

Eksamenstilmelding:

Når du er klar til at tage eksamen skal du blot sende en mail til kursus@mentorix.dk med følgende informationer:

  • Navn
  • Email
  • Hvilken certificering og sprog du ønsker 


Du vil inden for 2 hverdage få en mail fra os og derefter en mail fra eksamensudbyderen, APMG som guider dig videre. OBS! Mails fra APMG kan lande i spam eller uønsket post så husk at tjekke her.


Kursusdato


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 8.950,- (ekskl. moms)
Varighed:
12 måneders adgang
Sted:
Online
Bemærk:
2 timer 19 sek. video
30 supplerende materialer
Adgang på mobil
AgilePM® Foundation eksamen inkl.
AgilePM® manual inkl.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Klumme: Så langt er vi kommet med den digitale transformation
Data og ny teknologi er vigtige for virksomhedernes daglige arbejde, men hvordan står det til med den digitale transformation i virksomhederne?
Læs mere her

IT Executive Masterclass
En praktisk orienteret it-lederuddannelse. Få værktøjerne, erfaringerne og metoderne til at navigere effektivt i krydsfeltet mellem ledelse, teamet, kunderne og digitaliseringskrav.
Læs mere og tilmeld dig her

Teamlederkursus
Som leder står du måske til tider i en udfordrende, og muligvis vanskelig, leder-position. Vi har sammensat dette kursusforløb, hvor du bliver trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i situations-bestemt ledelse og kommunikation, der er tilrettet teamleder-rollen.
Læs mere og tilmeld dig her

Cybertruslen for ledere
På dette et-dags kursus bliver du klædt på til at tage cyber-drøftelserne med IT, så du med åbne øjne kan træffe velinformerede beslutninger på vegne af din organisation. Helt konkret får du indsigt i, hvilke alment kendte og
Læs mere og tilmeld dig her

Excel kursus til regnskab og bogholderi
Få en målrettet undervisning i hvordan Excel kan anvendes til regnskab og bogholderi. Vi giver tips og tricks til at lette arbejdet og sikrer at du får praktisk øvelse i typiske opgaver som afstemning af konti, budgetlægning og -opfølgning på dette kursus.
Læs mere og tilmeld dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 250.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414