Ledere i agile organisationer - Det fulde agile ledelsesperspektiv

Dette 3-dages kursus er udviklet til at opfylde behovene hos ledere, der arbejder i agile organisationer eller i organisationer, som gerne vil arbejde efter agile metoder. Du får hands-on læring og afdækket det agile fulde ledelsesperspektiv, herunder fordele, roller, ansvar, nye ledelsesmetoder, motivation, forandring og mindset.

Kursusmål

  •  Lær, hvordan du får mest muligt ud af det agile og maksimerer den forretningsmæssige værdi i din organisation
  •  Skærp dine evner som leder til at bidrage til organisationernes succes
  •  Forstå det grundlæggende indenfor de agile rammer, såsom Scrum og SAFe, for bedre at understøtte dine teams
  •  Få nye lederskabsværktøjer til at skabe et miljø, hvor folk stortrives
  •  Inddrag og engager dine medarbejdere til at motivere og opnå bedre resultater

Kurset henvender sig til

Kurset er målrettet til ledere og mellemledere, der ønsker og har brug for at få en dybere forståelse for det agile management perspektiv. Kurset er en workshop, der varierer mellem teori og hands-on aktiviteter, hvor deltagerne kommer til at spille en meget aktiv rolle.

Forudsætninger


Kursusindhold

Management perspektiv
Nøglen til en vellykket agil ledelse er at give alt, hvad man kan som leder i form af støtte til at forfølge værdi - optimere og maksimere forretningsmæssige fordele, En overgang til de agile principper og praksisser er ikke let. Det handler om at ændre mindset og lede på en ny måde - omhyggeligt afbalanceret mellem at holde afstand og træde ind og guide de forskellige teams i din organisation.

Vi har set mange agile teams i forskellige lande og kulturer, og selvom mange har været en succes, har vi også lært værdifulde erfaringer, som vi deler på dette kursus. almindelige problemer er modstand mod forandring og situationer, hvor teams ikke får næring, og hvor ledelsen blander sig for meget eller griber ind for sent. Løsningerne er ofte overraskende enkle.

På dette kursus vil vi vise dig, hvordan en leder får mest ud af det agile - dele agile business cases; roller og ansvar, ceremonier og artefakter; hvoran man skal håndtere kompleksitet; planlægning på tværs af organisationen; agil scaling; agile lederskabsværktøjer; håndtere usikkerheder om forandring og mindset-ændringer.

Undervisere og sprog

Kurset afholdes med dansk underviser. Materialer er på engelsk.

PRINCE2® tilbydes af Peak Consulting Group, der er akkrediteret træningsorganisation (ATO) hos AXELOS Limited. PRINCE2® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited, som anvendes med tilladelse fra AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 19.500,- (ekskl. moms)
Kursusstart: 22 april 2020
Varighed: 3 dage (09:00 - 17:00)
Sted København


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Microsoft Teams - næste kursus starter 26. februar
Gør det let at arbejde sammen i teams og afdelinger, uanset hvor i er geografisk placeret. På dette kursus vil du få en introduktion til Microsoft Teams og programmets mange muligheder, så I kan komme godt fra start og bruge programmets effektivt i arbejdsdagen. Opbyg jeres helt egen kommunikations- og samarbejdsplatform og få alt samlet ét sted, uanset om du arbejder på din pc, mobil eller via internettet.
Se det fulde program her


Kunstig intelligens for it-medarbejdere og supportere
Kunstig intelligens (AI) kommer til at være en vigtig del af næsten alle virksomheder i fremtiden - noget vil være i form af intelligente processer andet vil være i form af de værktøjer virksomhedens medarbejdere anvender. Efter kurset vil du stå med en indsigt i Microsofts AI platform, der gør det muligt for dig at udnytte de pre-byggede værktøjer som Microsoft
tilbyder ud af boksen, men også en indsigt i, hvordan du kan bygge dine egne ML modeller.
Se det fulde program her

Udvikling af bots i C#
Sproget er fremtidens brugergrænseflade og bots ersom apps i den grænseflade. Viden om hvordan man anvender og udviklerbots, bliver derfor vigtig for mange virksomheder fremadrettet.
Efter kurset vil du stå med en intelligent bot, der kan svare på spørgsmål, kan udføre handlinger i bagvedliggende systemer og som kan tilgås fra en række forskellige applikationer og hjemmesider.
Se det fulde program her

Professionelle it-kontrakter - næste kursus starter den 17. marts 2020
Det er afgørende for alle organisationers brug af it, at deres it-kontrakter understøtter forretningen og ikke indeholder uhensigtsmæssige faldgruber. I takt med et stigende antal it-kontrakter og øget kompleksitet i it-landskabet er det blevet både sværere og vigtigere at sikre gode it-kontrakter. En dårlig kontrakt kan betyde store omkostninger. På dette kursus bliver du klædt på til netop at håndtere både små og store it-kontrakter i praksis.
Se det fulde program her!

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 200.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414