Ledere i agile organisationer - Det fulde agile ledelsesperspektiv

Dette 3-dages kursus er udviklet til at opfylde behovene hos ledere, der arbejder i agile organisationer eller i organisationer, som gerne vil arbejde efter agile metoder. Du får hands-on læring og afdækket det agile fulde ledelsesperspektiv, herunder fordele, roller, ansvar, nye ledelsesmetoder, motivation, forandring og mindset.

Kursusmål

  • Lær, hvordan du får mest muligt ud af det agile og maksimerer den forretningsmæssige værdi i din organisation
  • Skærp dine evner som leder til at bidrage til organisationernes succes
  • Forstå det grundlæggende indenfor de agile rammer, såsom Scrum og SAFe, for bedre at understøtte dine teams
  • Få nye lederskabsværktøjer til at skabe et miljø, hvor folk stortrives
  • Inddrag og engager dine medarbejdere til at motivere og opnå bedre resultater

Kurset henvender sig til

Kurset er målrettet til ledere og mellemledere, der ønsker og har brug for at få en dybere forståelse for det agile management perspektiv. Kurset er en workshop, der varierer mellem teori og hands-on aktiviteter, hvor deltagerne kommer til at spille en meget aktiv rolle.

Forudsætninger

Kursusindhold

Management perspektiv
Nøglen til en vellykket agil ledelse er at give alt, hvad man kan som leder i form af støtte til at forfølge værdi - optimere og maksimere forretningsmæssige fordele, En overgang til de agile principper og praksisser er ikke let. Det handler om at ændre mindset og lede på en ny måde - omhyggeligt afbalanceret mellem at holde afstand og træde ind og guide de forskellige teams i din organisation.

Vi har set mange agile teams i forskellige lande og kulturer, og selvom mange har været en succes, har vi også lært værdifulde erfaringer, som vi deler på dette kursus. almindelige problemer er modstand mod forandring og situationer, hvor teams ikke får næring, og hvor ledelsen blander sig for meget eller griber ind for sent. Løsningerne er ofte overraskende enkle.

På dette kursus vil vi vise dig, hvordan en leder får mest ud af det agile - dele agile business cases; roller og ansvar, ceremonier og artefakter; hvordan man skal håndtere kompleksitet; planlægning på tværs af organisationen; agil scaling; agile lederskabsværktøjer; håndtere usikkerheder om forandring og mindset-ændringer.

Undervisere og sprog

Kurset afholdes med dansk underviser. Materialer er på engelsk.

PRINCE2® tilbydes af Peak Consulting Group, der er akkrediteret træningsorganisation (ATO) hos AXELOS Limited. PRINCE2® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited, som anvendes med tilladelse fra AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes


Kursusdato


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 19.500,- (ekskl. moms)
Kursusstart:
2 september 2020
Varighed:
3 dage (09:00 - 17:00)
Sted:
København


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Schrems II: Praktisk indføring i sagen og sikring af compliance.
På dette kursus fører Schrems II-ekspert, advokat Martin Folke Vasehus, dig gennem en række praktiske forhold ved Schrems II – og klarlægger, hvordan du kan sikre, at dine data-overførsler ikke er ulovlige.
Læs mere og tilmeld dig her

Excel Udvidet - online kursus
Mere om formler, funktioner, betinget format og datavalidering.
Læs mere og tilmeld dig her

Makroer i Excel - online kursus

Lær at benytte makroer til at spare tid, undgå fejl og automatisere processer i Excel. Det er ikke et kursus i VBA, men et kursus i makroer.
Læs mere og tilmeldt dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 200.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414