DevOps Fundamentals - Accelerer dine ITIL processer med DevOps (inkl. certificering)

DevOps Fundamentals er udgangspunktet for alle, som arbejder i et Agilt - eller et DevOps team. Bedre workflows og hurtigere deployments starter med en fundamental forståelse af DevOps.
DevOps Fundamentals certificeringen giver deltageren en DevOps terminologi og en forståelse af DevOps koncepter, principper og practices. Sammen med eksempler, cases og opgaver får du grundlaget for at arbejde i et agilt miljø.

Kursusmål

Kurset giver dig den grunduddannelse, som er nødvendig for at etablere et DevOps begrebsapparat, forstå DevOps-principper og praksis og opnå en fundenmental forståelse for DevOps. Inkluderet i prisen er eksamen og certificering.

Kurset henvender sig til

DevOps Fundamentals er for alle, som er involveret I DevOps arbejde i organisationen, hvad enten de befinder sig i udvikling, drift, support eller service management, for eksempel udviklere, produktejere, integrationsspecialister, driftschefer, incident og change managers, system- og netværksadministratorer, arkitekter og testere.

Forudsætninger

En fundamental forståelse for opgaver, organisation og medarbejdere i en IT serviceorganisation.


Kursusindhold

På kurset får du svar på følgende spørgsmål:

  • Hvorfor er det godt for organisationen at arbejde efter DevOps-principper. Og hvorfor er det godt både for it-afdelingen, for så vel som for kunderne?

  • Hvordan kan man besvare spørgsmålet om hvad DevOps er?

  • Hvad er værdierne og principperne inden for DevOps?

  • Hvordan hænger DevOps sammen med andre tilgange som for eksempel agile, scrum, lean og it-service management?

  • Hvad er karakteristika ved en DevOps-kultur?

  • Hvad er kulturbetragtningerne i forhold til DevOps, herunder roller, teamstrukturer og organiseringen generelt?

  • Hvad er de generelle DevOps tilgange og betragtninger i forhold til automatisering af både software og leverance-processer, så vel som styring af datacentre?

  • Hvordan tilegner organisationen DevOos kulturen?DASA DevOps Fundamentals eksamen afholdes på kursets sidste dag. Det er en multiple choice test med 40 spørgsmål. Du skal have 26 rigtige for at bestå.

Har du samme modersmål som eksamenssproget, er varigheden 60 minutter. Hvis du har andet modersmål end eksamenssproget, er varigheden 75 minutter.

Eksamen er elektronisk. Husk derfor at medbringe en laptop. Du kan ikke anvende tablet/iPad.

En komplet prøveeksamen indgår I kurset.


Kursusdato


Praktiske oplysninger

Pris: kr. 13.750,- (ekskl. moms)
Kursusstart: 4 maj 2020
Varighed: 3 dage (09:00 - 17:00)
Sted Ballerup


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

Microsoft Teams - næste kursus starter 26. februar
Gør det let at arbejde sammen i teams og afdelinger, uanset hvor i er geografisk placeret. På dette kursus vil du få en introduktion til Microsoft Teams og programmets mange muligheder, så I kan komme godt fra start og bruge programmets effektivt i arbejdsdagen. Opbyg jeres helt egen kommunikations- og samarbejdsplatform og få alt samlet ét sted, uanset om du arbejder på din pc, mobil eller via internettet.
Se det fulde program her


Udvikling af bots i C#
Sproget er fremtidens brugergrænseflade og bots ersom apps i den grænseflade. Viden om hvordan man anvender og udviklerbots, bliver derfor vigtig for mange virksomheder fremadrettet.
Efter kurset vil du stå med en intelligent bot, der kan svare på spørgsmål, kan udføre handlinger i bagvedliggende systemer og som kan tilgås fra en række forskellige applikationer og hjemmesider.
Se det fulde program her

Professionelle it-kontrakter - næste kursus starter den 17. marts 2020
Det er afgørende for alle organisationers brug af it, at deres it-kontrakter understøtter forretningen og ikke indeholder uhensigtsmæssige faldgruber. I takt med et stigende antal it-kontrakter og øget kompleksitet i it-landskabet er det blevet både sværere og vigtigere at sikre gode it-kontrakter. En dårlig kontrakt kan betyde store omkostninger. På dette kursus bliver du klædt på til netop at håndtere både små og store it-kontrakter i praksis.
Se det fulde program her!

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 200.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414