Power BI kursus - Business Intelligence i Power BI

Vil du lære at arbejde med Business Intelligence i Power BI, så du kan omsætte komplicerede data til overskuelige resultater? Vil du have kontrol over Power BI og lære, hvordan du arbejder med datamodellering og opretter udførlige rapporter og datamodeller, der kan vises på mange forskellige enheder?

Kursusmål

  • Kom sikkert fra start og få praktisk erfaring med Power BI
  • Lær at arbejde struktureret i Power BI Desktop med import af data, datamodellering, visualisering af data og deling af rapporter og dashboards
  • Lær at kombinere flere datakilder og at udarbejde din egen dataløsning, der matcher virksomhedens behov
  • Bliv introduceret til Power BI Cloud Service og nem deling af rapporter på flere enheder
  • Få praktisk erfaring med DAX , så du kan indsamle og kombinere data fra forskellige datakilder
  • Lær at arbejde effektivt med datamodellering, beregnede kolonner, måltal, KPI’er m.m.
  • Lær at konfigurere automatisk opdatering af data i dine rapporter
  • Lær at opsætte grafer og tabeller i overskuelige, interaktive dashboards

Kurset henvender sig til

til dig, der skal lære Power BI at kende og lave mindre visualiseringer.

Forudsætninger

    Et grundlæggende kendskab til Excel er en fordel, når du deltager på kurset.

Kursusindhold

På dette 2 dages kursus i Power BI lærer du at arbejde struktureret og effektivt i Power BI Desktop. Du vil også blive introduceret til Power BI Cloud Service og til DAX, så du let kan modellere dine data og kombinere flere forskellige datakilder.

I løbet af vores Power BI kursus vil du få praktisk erfaring med at beregne measures og kolonner med DAX, arbejde med datamodellering, beregnede måltal, opsætning af interaktive rapporter og grafer og meget mere.

Power BI Desktop & Cloud

På kurset tager vi udgangspunkt i Power BI Desktop. Du vil lære at udarbejde interaktive datavisualiseringer fra bunden, så du kan opnå flotte, visuelle resultater. Du vil også lære, hvordan du transformerer og blander data fra forskellige kilder, og hvordan du udnytter Power BI’s funktioner og muligheder. Du vil endvidere blive introduceret til Power BI Cloud Service.

Egne datamodeller

I løbet af dette Power BI kursus vil du få praktisk erfaring med at udvikle dine egne datamodeller. Du vil lære, hvordan du kan udvikle forskellige modeller med udgangspunkt i datakilder fra eksterne data. Du vil også lære, hvordan du kan transformere og ændre data, så både datamodel og relationer fremstår, præcis som du ønsker.

Datamodellering med DAX

Med DAX kan du nemt modellere dine data, kombinere flere datakilder og forfine dit datagrundlag ved at udregne nye measures, kolonner og tabeller. I løbet af kurset vil du lære at arbejde med DAX i praksis, så du bl.a. kan rense og optimere dine data inden import og udregne nye measures på baggrund af dit eksisterende datagrundlag.

Interaktive rapporter

På kurset vil du lære, hvordan du kan udvikle flotte, visuelle dashboards og rapporter, der præsenterer dine data på bedste vis. Du vil blive introduceret til de mange visualiseringsmuligheder i Power BI, så du kan fremstille dine data i visuelle, overskuelige rapporter, der er nemme at dele i organisationen. Efter kurset vil du være i stand til selv at arbejde professionelt med rapportering.

Fulde udbytte

På alle vores kurser kører vi med små hold med maks. fem deltagere. Det betyder, at der er god tid til den enkelte og til at stille spørgsmål undervejs. Derudover vil underviseren altid kontakte dig inden kurset for at spørge ind til specifikke ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at det enkelte kursus kan skræddersyes efter de pågældende deltagere.


Kursusdato


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 6.995,- (ekskl. moms)
Kursusstart:
9 december 2021
Varighed:
2 dage (09:00 - 15:30)
Sted:
København
Bemærk:
Maks. 5 deltagere pr. hold.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

IT Executive Masterclass
En praktisk orienteret it-lederuddannelse. Få værktøjerne, erfaringerne og metoderne til at navigere effektivt i krydsfeltet mellem ledelse, teamet, kunderne og digitaliseringskrav.
Læs mere og tilmeldt dig her

Teamlederkursus
Som leder står du måske til tider i en udfordrende, og muligvis vanskelig, leder-position. Vi har sammensat dette kursusforløb, hvor du bliver trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i situations-bestemt ledelse og kommunikation, der er tilrettet teamleder-rollen.
Læs mere og tilmeld dig her

Excel Udvidet - online kursus
Du arbejder i Excel, men vil gerne være skarpere på formler og funktioner. Du vil gerne vide, hvordan Excel automatisk kan visualisere resultater og nøgletal, og så vil du gerne lære at oprette drop down lister til at foretage nemme valg.
Læs mere og tilmeldt dig her

Udvidet Excel kursus - Optimering, tips og tricks
Kurset er til dig, der ønsker at anvende Excel mere effektivt i det daglige arbejde. Savner du inspiration og effektive tips til hvordan du udvider dine anvendelses-muligheder, så er dette kurset, der giver dig værktøjer og praktiske løsninger som du kan anvende direkte efter kurset.
Læs mere og tilmeldt dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 250.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414