RPA (Robotic Process Automation)

Med et kursus i RPA (Robotic Process Automation) lærer du, hvordan du kan automatisere rutineprægede arbejdsopgaver og derved skabe værdi for virksomheden. På kurset får du kendskab til softwareteknologien, og du lærer at identificere hvilke opgaver, som med fordel kan automatiseres af robotter.
På kurset vil du opnå praktisk erfaring med at bygge robotter og stifte bekendtskab med programmet UiPath. Du får kendskab til de overvejelser, du skal gøre dig for at få succes med implementering af RPA og lærer at undgå de gængse faldgruber.

Kursusmål

  • Du bliver introduceret til RPA og opnår grundlæggende kendskab til teknologien
  • Du får praktiske eksempler på brugen af robotter og inspiration til RPA i egen virksomhed
  • Du lærer, hvordan du kan effektivisere tidskrævende og rutineprægede opgaver, så der kan skabes mere tid til andre opgaver
  • Du får inspiration til, hvordan du forbereder implementeringen af RPA i din virksomhed
  • Du introduceres for et udvalg af RPA-platforme og -programmer
  • Du får kendskab til programmet UiPath og lærer at opsætte, ændre og vedligeholde RPA-robotter
  • Du lærer at udarbejde en plan for arbejdet med RPA i virksomheden – herunder implementering, evt. organisatoriske udfordringer m.m.

Kurset henvender sig til

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at automatisere og effektivisere rutineprægede opgaver og derved skabe værdi for virksomheden.

Forudsætninger

    Kurset kræver intet forudgående kendskab til RPA eller programmering, men det kan være en fordel, når du skal lave avancerede robotter.

Kursusindhold

Hvor kan du bruge RPA, og hvad kan du bruge det til?

Kendetegnet ved RPA-egnede processer er manuelle, rutineprægede administrative opgaver, som med fordel kan automatiseres. På kurset lærer du at identificere, hvilke processer og opgaver der med fordel kan automatiseres af RPA-robotter i din virksomhed. Du lærer om alle fordelene ved RPA, herunder reducering af omkostninger og frigørelse af tid og ressourcer til andre vigtige opgaver.

 Implementering

Du lærer, hvilke overvejelser du skal gøre dig i forbindelse med implementeringen af RPA for at opnå størst succes. Du får redskaberne til at lægge en plan for arbejdet med RPA i organisationen, herunder hvor der skal sættes ind, hvordan samt hvilke udfordringer, der kan forekomme.

Efter kurset vil du være i stand til selv at bygge robotter samt arbejde med RPA i samarbejde med eksterne konsulenter.

 UiPath

Der tages udgangspunkt i UiPath software, og du opnår grundlæggende kendskab og praktisk erfaring med at programmere UiPath-robotter. Du lærer at opsætte, ændre, fejlsøge samt vedligeholde UiPath RPA-robotter, så du efterfølgende er klædt godt på til at fortsætte med programmeringen.

Før kurset bliver du kontaktet af underviseren, så kurset, så vidt muligt, kan tilpasses dine behov og ønsker

Kurset afholdes i Aarhus og København

 


Kursusdato


Praktiske oplysninger
Pris:
kr. 3.995,- (ekskl. moms)
Kursusstart:
20 januar 2022
Varighed:
1 dag (09:00 - 15:30)
Sted:
Kursusfabrikken ApS (Århus Åben kursus)
Bemærk:
Bemærk: max. 5 deltagere pr. hold.


Er I flere fra samme virksomhed, som skal på kursus? Så kan der være penge at spare med et virksomhedskursus

Læs mere om virksomhedskurser her

Andre populære kurser


Aktuelt

IT Executive Masterclass
En praktisk orienteret it-lederuddannelse. Få værktøjerne, erfaringerne og metoderne til at navigere effektivt i krydsfeltet mellem ledelse, teamet, kunderne og digitaliseringskrav.
Læs mere og tilmeldt dig her

Teamlederkursus
Som leder står du måske til tider i en udfordrende, og muligvis vanskelig, leder-position. Vi har sammensat dette kursusforløb, hvor du bliver trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i situations-bestemt ledelse og kommunikation, der er tilrettet teamleder-rollen.
Læs mere og tilmeld dig her

Excel Udvidet - online kursus
Du arbejder i Excel, men vil gerne være skarpere på formler og funktioner. Du vil gerne vide, hvordan Excel automatisk kan visualisere resultater og nøgletal, og så vil du gerne lære at oprette drop down lister til at foretage nemme valg.
Læs mere og tilmeldt dig her

Udvidet Excel kursus - Optimering, tips og tricks
Kurset er til dig, der ønsker at anvende Excel mere effektivt i det daglige arbejde. Savner du inspiration og effektive tips til hvordan du udvider dine anvendelses-muligheder, så er dette kurset, der giver dig værktøjer og praktiske løsninger som du kan anvende direkte efter kurset.
Læs mere og tilmeldt dig her

Kursuslokaler udlejes med og uden PC
Har du brug for et undervisningslokale med plads til op til 15 deltagere, så kan vi tilbyde fuldt udstyrede lokaler. Pris pr. dag 3.500.- kr. Forplejning 250.- kr. pr. person pr. dag.
Inkl. i prisen er teknisk support og service. Interesseret?
Kontakt os på telefon 77 300 123 og hør mere.


Hørkær 18
2730 Herlev
Tlf: 77 300 123
Email: idgkurser@idg.dk
CVR: 65970414